Advertisement

Thursday, 3 June 2010

Belajar

Pagi tdi aku g kuliah lesen memandu..hehe..sbut kuliah mcm stdy kt kolej je..haha..
pnye la awal aku dtg..kul 9pg da terpacak kt AMSA..yelah,die kte hri tu dtg awal2 sblm mse kuliah kn..kuliah aku nie kul 9.30, tbe2 die kte kul 10pg bru mule..

Aisehhh..da lah lpe bwk air..mmg haus glerr r..nk g kantin mlas plak..d0k la mel0pong kt tmpt menunggu..ade la bbrpe org yg melakukan aktvt sme cm aku..igt aku rjin nk g tg0r2 org..haha..
Adesss..bru kul 9.30..lek lu2..belek2 enset jap..belek2 bku jap..menung sne..menung sni...

AKHIRNYE...ms0k gak aku ke bilik kuliah KPP..bgitulah nme bilik tersbut..haha..
Sblm kuliah mle..aku amek seat sblh dak p0mpuan ni, k0non nk wat ramah la..haha..die pndg aku,aku p0n senyum sengih la..haha..then, mle la..kami perknlkn dri msg2..dak p0mpuan ni tua dri aku..so,akak ila ni stdy kt UPM!!( same cm aku, cme aku kt kolej..hihi), amek master buss. admin..yg best nye die bru dtg nk amek lesen tp dtg sni naek motor dari serdang..gler xgler ahh,kn..borak2 cket..itu ini itu ini..tbe2....Encik Penceramah pon msuk..(yeay!kuliah nk mle..haha)

Mle2,okey lg..dgr je la pe encik noname..(xtau plak nme die sape..=p) tu nk ckp kn..agk b0san dan mengant0k rpenye..huh..belek jam jap..bru kul 11..adoiii,lme lg ke..dak p0mpuan dpn aku ni siap leh ltk kepale ats meja lg..nseb aku ade ksedaran jgn buat perkara tersebut..hehe...dan stlah jam menunjukkn ke angke 12.54(igt plak akumse die benti..excited kn..haha),kuliah p0n benti rht jap,bestnyeee..kuar je blik kuliah, destinasi utme adalahhh Mrs.Tan..heheh..skg ni la plak sume nk msuk tndas kn..tggu pnye tggu xkuar2 gak org yg 1st mas0k..hmm,aku p0n menapak mencri surau dan lepak jap..pas2 bru la dpt ms0k tndas..lme bt0l pr0ses..huh..setelah menunaikn kedua2 kewjpn..aku p0n msuk ke kelas...aku s0rg je rpenye yg lmbt msuk..hehe..xlmbt p0n sbnrnye sbb l0m kul 1.30 ptg lg..

Kuliah aka ceramah p0n bermula dgn tygn gmbr mangse2 kemalangan jln rye..ngeri sggh..xyah lah cter pasal tu ea..agk lme gak tygn tu,aku da b0sn ni..huhu..
Pas abes tu, bru la kuliah dimlekn..mate ku da agk2 berat sprti mengangk0t guni pasir..aduhh,beratnyeee...berthn2..berthn lg...fuh2..
Dan pengakhirannye..kuliah p0n tamattt..yeay!!(konon2 mcm da dpt lesen r..)
Hmmm,tp kne tggu kejap plak sbb sistem xrek0d kelas ck0p 5jam..hri ni abes awal encik tu kte..awl bpe minit je kot..hiihii..pas2da setel sume, amek ic dan sesuatu yg mcm ic tp bkn ic..ahh,pdlikn lah..jnji da abes..hehe..

Tep0n mereka2 yg boleh jemp0t aku spt ayh ku dan mak ku..dann,mak ku yg menjemp0t ku..mcm ape je ayt..aku p0n naek kelisa dan tbe2 mak aku seolah2 terpernjat..ape aje lah mak aku ni..mak aku nmpk pokok paku ape ntah kt luar kwsan Amsa tu..pe lg, kuar dri Amsa, g la tmpt pokok tu kn..aku lah yg kne cab0t p0kok tu..cian pokok..(poyo je..)..abes bertnh2 tgn aku..suke suki mak aku je nk wat ape bler nmpk pokok..haila..pesara keb0n la ktekn..

Sampai la aku kt umh..tu p0n tdi sggh tujuhE jap..heheh..
Mse nt0k mkn puasss2..haha..

mle2, nk bli kelisa..hihi
pas2 upgrade jd suzuki swift..haha



p/s : Encik tu kate jdi lah pemandu yang berhemah w/p0n da expert sgt...ok...
rse mcm byk perktaan 'akhrnye' plak..yeke?hehe..=)


No comments:

Post a Comment