Advertisement

Sunday, 25 July 2010

Sem Last+Movie+Novel=???



Assalamualaikum...
Semester last ni aku rase cam tensen je..huhu
name je subjek cket, tapi keje skolah bkn maen lg.
name je satu paper yg ade final exam, tapi yg xde final paper je dah macam final..haila..dan aku sgtlah malas nk buat sume keje2 skolah tu..yg kene present lg,yg kene diskus lg,yg kene ape2 je lah..
nmpknye,saye dah makin malas skg..ish3..xbaek2..
Ya Allah, kuatkanlah aku untuk menuntut ilmu..

Story kedua,(aku suke cter byk bnde dlm satu post..haha)
aku gler gian nk tgk cter hanayori!!!nk tgk matsujun!haha..
then, nk tgk sume cter jep0nkorea yg ade dlm Baby honey..
malas kot nk crk kt anda pnye tube..haha..
kalau line tgh ok xpe gak, pas2 dtg r ketagih kt tube anda..haha

Story seterusnya,
aku amat2 jeles bler honey dpt bace novel2 hlovate..huhu..
xpe2..sabar ea..
aku wajib balek umah nt0k bace novel hlovate..
inilah pertama kali dlm id0p aku kumpul novel oleh penulis yg same dan rase amat excited dgn cter2 die..

Orites,smpai menulis lg..
Adios~~






p/s: suker ltk pic2 cenggini..hehe..dan aku xpndai nk karang ayt pnjang2..haha..

No comments:

Post a Comment