Advertisement

Tuesday, 12 October 2010

Dia & Dia...

Assalamualaikum..

hari nih nak story pasal si dia & dia..
si dia yg pertama>>
rase seronok sgt2 bler da berbaek2 dgn insan tersayang
cewahh..poyo lah k0
rase lega bler dapat muhasabah diri sendiri
aku mmg pndai muhasabah diri sndri..poyo lagi!
but, thats juz me..the truly me..POYO alwayz..haha
so, when problem comes..i'll try to berlapang dada
nak hati sebesar kolam and xmo hati sekecil cawan..yeay!
try your best babeh..!!

ok,habis pasal diatas..
si dia yang kedua>>
now,pasal org yang aku jatuh cinte
dah kenal die lame la jugak
but, sejak dua menjak nih tibe2 je rase macam
haishh..tak tau la
dgr suare die p0n dah cuk0p buatkan aku terbayang gaye die
ahakszz...

taraa..ni lah die..hihi

sweet kn die..
mmg fall in love btol lah..haha..
oke2..start jmpe die kt 8tv..gaye k0 cam jmpe bt0l2 kn..
well,mmg bt0l2 jmpe..tp die tgh acting la time tuh..haha..
then, 2nd time jmpe kt KBS world..more than you imagine
lastly, because you're my man(suke suki tukar tajuk lagu die)
so..sape sebenarnye jejaka ini..(biarlah rahsia..)
suke tgk lakonan die dalam drama terbaru die kat SBS tp tgk online la..
mane ade siaran SBS kt malaysia..kn?


ni lah drama terbaru die..best!!

p/s: terpaksa lpekan seketika yo seob oppa..hehe..







No comments:

Post a Comment