Advertisement

Tuesday, 30 November 2010

Corat-coret Mj

Assalamualaikum

apa khabar semua?ye semua sihatkan,yang tak sihat p0n buat2 la macam sihat..hehe. sejak duduk rumah lepas dah habis belajar ni makin cepat mengantuk pulak.huhu. tak bestnye mengantuk. Mj tak suke tak suke.sebab tak dapat nak mengatastaliankan diri..haha.. on9 ye semua. lepas je habis tengok drama korea kt 8tv, tengok pulak drama korea kat KBSWorld. tapi time tu mata mula lah buat hal. kadang kadang tak tahan Mj tidurrr je. sebab siaran kat KBS ade ulangan, kat 8tv takde ulangan..hihi.naseb takde siaran jepun, kalau tak memang sapu habis la tengok cerita2 macam ni. tapi time kecik2 dulu ada cerita jepun, nape sekarang dah takde?huhu. apa yang menariknya cerita2 mereka ye?hmmm,yang paling utama sekali op koz la para pelakon dorang yang sangat2 ensem,kawaii,dan kadang2 tu jalan cerita dorang macam hampir same je tapi still nak tengok jugak..haha. Mj tengok drama2 gini bukan sebab sape yang berlakon sangat sebenarnya,tapi sebab cerita die best dan pelakon dia p0nn best.hihi. then,dari situ Mj start hafal dorang tu sape ape semua..haha. hafal tu yang tak boleh blah. tapi macam sesetengah orang contohnya adik sepupu Mj,dia tengok sebab ada artis yang dia kenal.emm,mcm ni,dorang kenal music band dulu then baru tgk cerita tu if ade sape2 dalam band tu berlakon.Mj pulak dah tengok cerita baru tau,ooo penyanyi rupenye dia.ooo,mc rupenye dia..haha. oleh kerana itu lah setakat ni band yang Mj sangat2 suka adalah BEAST. sebab dorang BE2T..hihi.

sekian saje-saje..^_^

nota kecik:
*test jpj jumaat nih..fuhh..rilek Mj..
*kena cari keje cepatt..huhu


2 comments:

  1. selamat cari keje. jgn buhsan suda bila dah keje. :p

    ReplyDelete
  2. @z a n a
    ye2..hehe..eh,k0 keje skg nih full time kn?

    ReplyDelete