Advertisement

Monday, 1 November 2010

Jalan-jalan Cari Pasal..

Assalamualaikum

hari ni Mj agak rajin walaupun mengantuk sebenarnya
almaklumlah, Mj keluar bershopping lagi hari ni..ahaks
oke,now the cerita is pasal (rojak bet0l bahase k0) gambar2 dibawah
mula2 kitorang pergi KP aka Kuantan Parade, then ECM & lastly Mega Mall
jom..layannn..


nih kipas dalam van yg ktorang naik nak pergi KP
memang best la,sejukk je..haha


haa..dah sampai kat mall harus la cucuk duit dulu
duit mara baru masuk..hihi


then, terserempak lah dengan yang lain2 kat kepsi
(Mj pergi bertiga mula2)


yeah!tu diaa..berurut jap.
nih dah lepas habis round satu mall cari baju untuk dinner


bayar sengget je untuk diurut bak puteri..haha


now, nak pergi 2nd mall..ECM aka east coast mall
transport kami adalah van sekolah yang angkut budak2 takde kereta macam kami..huhu


eheh..apsal ade diana nih??
haa..nih die jdk duta untuk produk kecantikkan
kami pergi ecm sbb ada sorang dari kami nak tgk diana
dah nampak depan mata taknak pula bergambar berautograf
ambil gambar dari jauh je mampu..ish3


tadaa..nih la dia produk tu..
Nano Whiteee..


then, round2 la mall tu sambil cari aksesori dan baju
haila..kami nak pergi berkaraoke sebenarnya..
okeh la..tata~hihi


taraa..song box!!
sejam berape hengget ntah
tapi lagi baik pergi kar0k kat KP
sebab..berbaloii..


jomm balekk..
otw ke 3rd mall


Mega Mall turn..
sampai2 je terus pergi tingkat atas sekali
main bowlingg maa..tuh pic last gmbar kasut je ada..haha
sebelum g bowling,pergi main token game jap (dan juga makan..lapar bangett)
konon2 nak ambil patung dalam mesin tu
sekali..hampehh..hua3


masa untuk balik
sebelum tu..tgk pic tu
haaa..tu lakonan je..member kami gak tu
die jadi promoter for iphone 4 maxis..(kunun2 die dpt cari customer la)


i want this!!!
sebab ape?boleh maen game,pic cantek
tapi...ada kekurangan dari iphone tersebut dan juga Mj
biarlah rahsiee..ngee~~

okeh,gudnitezzzzz
(-_-)

nota kecik:
*kalau ade kamera dpt amek pic dlm bilik kar0k yg gelap tuh..huhu..
*shopping hari nih beli jubah..wee~~chantekk..
*bes0k keluar shopping lagi..haha..




No comments:

Post a Comment