Advertisement

Monday, 29 November 2010

KAWAII GADGETS'S CONTEST

Assalamualaikum

saat ini dengan sukarelanya Mj join contest.haha
saje suke suki.dengan itu baru lah macam ade bnde nak tulis
hehe..

yep,comeii kan banner tuh
kalau dah comeii tu mestilah dari belog mommy pinky
Mj tak ingat mane Mj tau belog mommy ni tapi dari belog liyanalunia kot
pas2 just bookmark la dulu..dah boring2 baru merayau2..hehe
merayau2 cari tutorial..hehe...then jmpe la contest nih..
contest nih senang je(haha,sng la sgt),kita hanya perlu pilih satu lagu ye! takmo banyak2
then,cerita la apa pun yang korang nak dan tag la minimum 3 blogger lain
nak tau syarat2 lain sile sebut kawaiii
(sbnrnye,mcm pnh nmpak contest nih,tp xtau dri belog mne..ngee~~)
okey,cukup la Mj pnye intro tu,lama2 nnt jdk entry laen plak

owkeh!the kontez begin now!!

Losing My Mind by Lee Seung Gi



jom nyanyi sama2..ngee~~

jeongsini nagass-eonabwa geuttaen
naega eotteohge neoleul tteonaga
neoman-eul saranghae jeongmal mianhae
nunmulman heulleonaelyeo

jeongsini nagass-eonabwa geuttaen
naega eotteohge neoleul tteonaga
neomuna bogopa niga bogopa

jebal nal yongseohaejwo
jeongsini nagass-eonabwa
imi neuj-eossdaneun geol al-a

seulpeohaedo ije modu soyong-eobsdan geol
balam-i bul-eoogo nae mam-i silyeowado
neol dasineun bol su eobsni oh~

Oh baby nareul tteonagajima
Oh baby naneun neo hanappun-ya
geudaeyeo dorawa nal kkwag an-ajwo
neo eobsin gyeondil su eobseo

jeongsini nagass-eonabwa geuttaen
naega eotteohge neoleul tteonaga
neomaneul saranghae jeongmal mianhae
nunmulman heulleonaelyeo

jeongsini nagass-eonabwa geuttaen
naega eotteohge neoleul tteonaga
neomuna bogopa niga bogopa
jebal nal yongseohaejwo
jeongsini nagass-eonabwa

saranghandan mareul mothaesseo (mianhaeseo)
gomabdaneun maldo mothaess-eo (tteonalkkabwa)
Come back to me my girl (my girl)
oneulbam neottaeme jam modeuleo

Oh baby naleul tteonagajima
Oh baby naneun neo hanappuniya
geudaeyeo dorawa nal kkwag anajwo
neo eobsin gyeondil su eobseo

jeongsini nagass-eonabwa geuttaen
naega eotteohge neoleul tteonaga
neomaneul saranghae jeongmal mianhae
nunmulman heulleonaelyeo

jeongsini nagass-eonabwa geuttaen
naega eotteohge neoleul tteonaga
neomuna bogopa niga bogopa
jebal nal yongseohaejwo
jeongsini nagass-eonabwa

salmyeosi anajugo sipeo
salmyeosi ibmajchugo sipeo
geudaeui pumeseo na jamdeulgo sipeo yeah yeah yeah ~
geuttaen jeongmallo jeongsin-i nagass-eonabwa


Mj betul betul betullll suka lagu ni sebab ia boleh buat Mj tersengih sorang2..haha..bukan tersengih je la,terbayang,tersenyum,tersipu-sipu malu p0nnn ada tahu!huahuahua..ye,betol Mj tipu part tersipu-sipu tu. lagu ni soundtrack dari drama my girlfriend is a gumiho. korang harus tonton cerita ni sebab sebab dia bestttt...haa,lepas dah tengok jangan jatuh chenta ngan seunggi tau!haha..sampai sekarang,walaupun dah lama habis tengok cerita ni,still lagi terbayang-bayang jalan cerita dia bila dengar lagu ni.Mj siap boleh bayang lagi macam mana gaya seunggi perform lagu ni.haaa,jangan memaen tau.bermula daripada cerita ni dan lagunya,Mj telah mengumpul semuaaaa lagu2 seunggi.haha.betapa Mj dah jatuh chenta dengan dia.sebelum cerita ni keluar lagi Mj dah suka kat dia hokeyy.lagu ni juga boleh buatkan Mj hilang kawalan hilang ingatan hilang semua la..haha.sesuaiii gitu dengan tajuk die losing my mind.Mj akan ulang lagu ni sahaja sepanjang hari tahu!(betapa tidak bosannye aku..haha..).kesimpulannya lagu ni menceritakan pasal si boipren yang agak menyesal sebab tinggalkan si gurlpren.then,dia sedar yang dia sangat2 rindukan gurlpren dia dan mintak maaf la kan kat gurl tu.si boipren ni janji la takkan tinggalkan si gurlpren dan harap dapat bersama balik.pape pun,semua lagu dalam cerita nih best.haha.tak tahu nak pilih mana satu.hehe.

masa untuk tag insan comey utk gadget yang kawaiii

jom layan video nih jap..^_^

video

"neomu neomu neomu neomu neomu chuaheyo!dong woon-ah!"said miho

Referral : MommyPinky


nota kecik:
*baru tau nabby takde moviemaker bler nk wat video nih..=_=''
*dpt blaja bnde baru bler wat contest nih..^_^
*leeseunggi seorang MC dan actor yg berbkt..^_^





8 comments:

  1. WOW, tak tengok lagi my girlfriend is gumiho sampai habis. baru ep 3 tak silap. huhu.
    anyway, thanks tag.
    tak pernah join contest pun sebelum ni *runs away and hide*

    ReplyDelete
  2. @Shahida
    best kan cter die..
    mle2 kuar je da terus cpt2 tgk..sbb ade leeseunggi..heehee..
    join la..mane tau mng..ngee~~

    ReplyDelete
  3. TQ join contest Mommy Pinky..gudluck >_< !!

    ReplyDelete
  4. terima kasih sebab join contest..good luck..:)

    ReplyDelete