Advertisement

Tuesday, 23 November 2010

Mari jawab soalan

Assalamualaikum

whoaa..soalan apakah ini..
Mj agk suke k0t kal0 kene tag2 nih
trimas ea incik zanaa
demikian itu,mari kita jwb sama2 ea

satu:
apa yang paling penting dalam hidup korang?
[ agama, my famili n sahabat2 Mj ]

dua:
benda terakhir yang korang beli guna duit sendiri?
[ emm,duit pnjamn tu kire duit sndri kn?eheh..beli jubah+pashmina pkai time dinner hari tu]

tiga:
adakah korang bercinteee sekarang?
[ nope ]

empat:
berapa lama korang akan mencintai kekasih korang?
[ Insya Allah, Mj akan cinta kan-Nya dan bakal kekasih ituttt selamanya..=) ]

lima:
dimana korang akan jumpa kekasih korang?
[ dimana-mana je..mudah-mudahan ]

enam:
novel/majalah/buku terakhir yang korang beli?
[ majalah solusi & e-pop ]

tujuh:
apakah nama penuh korang?
[ mizs jah binti aj..ihih ]

lapan:
antara mak dan ayah korang,yang mana korang lebih mesra?
[ Mak Mj ]

sembilan:
namakan orang yang betul2 korang nak jumpa dalam hidup korang?
[ Mj nak sgt jumpa dan hangout dengan honey,ieda,ckin,ana..lame gler tak lepak sama2 sampai lah dah habis belajar ni..huhu ]

sepuluh:
namakan tempat yang korang betul betul nak pergi?
[ PULAU dan AIR TERJUN!!! Mj suka bau air laut..ngee~~]

sebelas:
pilih salah satu - peluk atau cium?
[ haish..mana boleh pilih salah satu,dah cium haruslah peluk..kn3..ngee~~ ]

duabelas:
beritahu tiga perkara tentang orang yang tag korang
[ i. dak nih mmg byk ckp..haha ]
[ ii. seorang akauntan kem0t yang berjaya..kn..ngee~~ ]
[ iii. kipas-ssh-mati kucing dak nih..sape2 yang buang kucing mesti die marah..kn zana kn]

tigabelas:
lima benda yang korang sayang sgt2 dalam hidup korang?
[ i. jawapan nombor satu diatas ]
[ ii. my mizsnabby ]
[ iii. gambar2 dalam nabby Mj, akn ssh hati+nk nanges kal0 tbe2 gmbar sume hilang..T___T
[ iii. koleksi cawan2 Mj..hihi ]
[ iv. Mj pnye ladybird aka Bebed (sebut bebird ye) eheh ]
[ v. if ada Nikon camera atau ape jenis kamera pun, Mj akan syg glerr kat die..ngee~ ]

empatbelas:
bila tarikh lahir korang dan kat mana sambut tahun lepas?
[ 5ogos dan tahun lepas eh..kat mana eh?haaa..kat kuantan ngan honey,ckin,ana..kalau tak silap la..ihih ]

limabelas:
lima blogger korang nak tag?
[ i. ayie ]
[ ii. ieka ]
[ iii. fad ]
[ iv. dan v. adalah sape2 sahaja yang tibe2 bace belog Mj..ade ke??ihih ]

enambelas:
cerita sikit pasal blogger pertama yang korang tag
[ classmate Mj,suka bersastera2 bagai..haha..dann bakal usahawan karipap berjaya..yeah! ]

Done..fuhh...

nota kecik:
*besok testdrive kat jalan lagi..uhuh..


4 comments:

  1. hahahaaa... ak xjual dh kpap..
    huhuuu

    ReplyDelete
  2. @fadlezull
    haish..cptnye dah xjual..
    jual kuih ape plak skg?

    ReplyDelete
  3. haippp aq cikkkk. bukan incik. hahah. nombor duabelas tuh tepat dan padat ! ;p

    ReplyDelete
  4. @z a n a
    haha..ok la tuh..drpd ak pggl k0 makcikk..hihi..

    pas dah berjaye jdk akauntan jgn kem0t ngan ak k..haha

    ReplyDelete