Advertisement

Tuesday, 23 November 2010

Nak Buat Ape ye???

Assalamualaikum

Selamat tengah hari semua

Haih,kenyang la perut Mj makan tadi

Sangat sedap

Hari hari sedap kot

Haha

Mak yang masak memang la sedap..kn3

Hmmm,hari ni taktau nak cerita pasal apa

Sebab macam takde cerita best je kat peti kaca tu

(macam la selama ni k0 cerita pasal cerita kat tv tu Mj ooi..)

Sibuk la yg dlm kurungan tuh..

Tau tak sape yang dalam kurungan tu?

Mesti lah taktau kan...hailaa..

Beliau pernah muncul dalam beberapa post Mj

Haaa,sapekah beliau itu??

Takde sape2 p0n la..(ehh..suke k0 je takde sape2 eh)

Haila2..ade sape2,oke

Beliau adalah sahabat Mj dari kecikkk sampai la biler2..

jage la hati anda dgn berhati2..hihi

My Hati..

Mj panggil die Hati sebab sebab sebab die hati la

Mj selalu bercerita dan bertekak dengan Hati ni

Dapat bayang tak macam mane gaya bertekak dengan hati..hehe

Dan kadang kadang tu datang la seorang lagi peneman Mj iaitu my Brain

Mj panggil die brain ke..hmmm,tak tak

Mj panggil die my Akal

Sebab kadang kadang akal die bagus (yeke?ihih)

Okeh la, tu je kot nak conteng,ahah

Adiosss~~

"hati adalah sahabat baik yang paling baik"

nota kecik:

*kate2 tersebut telah diolah ayatnye sbb Mj lpe ape pjg ayt tu..hihi


No comments:

Post a Comment