Advertisement

Friday, 26 November 2010

Takutnyeee..

Assalamualaikum
selamat tengah malam..wargghhhh... tak ngantuknyee...huahuahua
hari ni,eh bukan bukan..petang 25 nov tadi..yelah..sekarang kan da masuk hari lain..
haaa,petang tu Mj belajar memandu bawak atas jalan raya..ye tau memang la bawak kereta atas jalan tapi tapi sebelum ni kat dalam tempat latihan je.so,kali ni da masuk kali kedua bawak atas jalan raya yang penuh dengan orang tu..waaa,cuaknye sayee...ngee~~

haihh,Mj still tak reti nak handle kaki tangan minyak pe bende semua tuh..waaa...macam mane nak buat test jumaat depan..huhuhu...tadi pun asyik asyik mati je enjin..hailaa..k0 gelabah ape Mj??
tinggal lagi sekali je latihan, lepas tu test lepas tu.....waaaaa..macam ni??uhuh..

hmmm,takpe takpe ade lagi tu masa walaupun sekali je.try your best Mj!!yeahh!!hehe.tapi time belajar kereta ni,Mj paling suka part parking.haha.mula-mula tu memang la hampess je kan.lama-lama rasa senang pulak walaupun kadang-kadang enjin mati jugak.huahuahua.
harap-harap dapat buat masa test nanti.yeah!

owkeh,selamat tidurrr semua..adioss~~

nota kecik:
*layan Hot Gimmick via on9..nak abeskan malam ni gak..huahuahua!!

No comments:

Post a Comment