Advertisement

Monday, 13 December 2010

Cabaran 30 Hari (30 Days of Challenge)

Assalamualaikum

Cabaran 30 hari. buat untuk suka suka je, dah nama pon sukesukimj kan. Mj jumpa di blog seseorang ini (dia pon boleh tahan feymes) dan jumpa blog seseorang itu daripada blog yang feymes ini. macam mana Mj boleh rasa nak buka blog beliau [beliau disini adalah 'seseorang ini' diatas] sebab Mj memang suka main tekan tekan klik klik ikut suka Mj [sukesukimj-lah kan..haha]. dan, Mj jumpa dah lama atau lebih tepat lagi beliau punya entry pasal cabaran 30 hari ini sudah berbulan-bulan lamanya [masih dalam tahun ini tapi]. cuma tidak berkesempatan untuk menyahut cabarannya.hehe. dah bookmark juga. oleh itu, malam yang agak agak tenang [sebab takde nyamuk dan line sangat ok] ini mj cuba hendak buat cabaran ini.[pengenalannya sahaja]hehe. inilah cabaran tersebut. sekali lagi, hanya sekadar isi masa kosong yang tak berteman.haha.[lebih kepada tiada idea sebenarnya]


30 Days of Challenge
Day 01- A recent picture of you and 15 interesting facts about yourself
Day 02- The meaning behind your Blog name 
Day 03- A picture of you and your friends 
Day 04- A habit that you wish you didn’t have 
Day 05- A picture of somewhere you’ve been to 
Day 06- Favorite super hero and why 
Day 07- A picture of someone/something that has the biggest impact on you 
Day 08- Short term goals for this month and why 
Day 09- Something you’re proud of in the past few days 
Day 10- Songs you listen to when you are Happy, Sad, Bored, Hyped, Mad 
Day 11- Another picture of you and your friends 
Day 12- How you found out about Tumblr and why you made one 
Day 13- A letter to someone who has hurt you recently 
Day 14- A picture of you and your family 
Day 15- Put your iPod on shuffle: First 10 songs that play 
Day 16- Another picture of yourself 
Day 17- Someone you would want to switch lives with for one day and why 
Day 18- Plans/dreams/goals you have 
Day 19- Nicknames you have; why do you have them 
Day 20- Someone you see yourself marrying/being with in the future 
Day 21- A picture of something that makes you happy 
Day 22- What makes you different from everyone else 
Day 23- Something you crave for a lot 
Day 24- A letter to your parents 
Day 25- What I would find in your bag 
Day 26- What you think about your friends 
Day 27- Why are you doing this 30 day challenge 
Day 28- A picture of you last year and now, how have you changed since then? 
Day 29- In this past month, what have you learned 
Day 30- Who are you 

cabaran ini akan dimulakan pada hari isnin.[padahal hari ni je dah masuk hari isnin,hehe]. macam cool je nak buat hari isnin.kan. untuk hari ini atau lebih tepat lagi tika ini hanyalah selamat malam. konban wa!
~..sayonara..~

nota kecik:
*cool tak blockquote Mj..(dlm hati : 'apsal jdk gtu blockquote aku!!'huh) takpe2, nnt Mj akn carik apa masalahnya.T___T
*tibe tibe gaya menulis mcm pelik,haha (kalau tak perasan takpelah..T__T )

2 comments: