Advertisement

Wednesday, 29 December 2010

Contest Nak Menang Header Dan Blog Makeover!!

Assalamualaikum

berita baik!berita baik!



cicak dan labah-labah buat contest?cicak dengan labah-labah bukan ke bukan kawan baik?biar betull..haha. yup, betul dan tak tipu sebab bukan cicak dan lelabah yang buat tapi owner dorang yang buat. mesti sebab cicak dengan labah-labah beliau boring kan,hehe [gurau jek]. hari nih nak meluangkan masa masuk contest. bila jengah blog bloggers lain banyaknya contest!fuhh, rasa nak buat tapi nantilah [gila contest betul Mj nih,haha]. penganjur contest [korang jangan lupa klik link diatas ea] nih seorang yang sangaatttt kreatif. walawehh, cantik semua header yang  beliau buat. memang patut lah korang join contest nih. takkan menyesal lah kalau dapat di makeover oleh beliau. so, korang hanya perlu buat tajuk entry macam Mj punya tajuk ni dan letak banner dan bagitau kenapa korang nak makeover header atau tukar rupa blog korang dan siap!haa, jangan lupa tinggalkan link entry anda di komen cicakdanlelabah ea.

"okeh, kenapa ye nak makeover bagai nih. sebab Mj punya blog takde header yang gempakgilercun. agak kosong disitu sebenarnya ye. Mj nak buat tapi idea taknak datang. lagi lagi bila Mj fikir nak kekalkan minah kamera tu dan takmau cawan lolipop tu ada kat situ [mereka agak comey sbnrnye,hehe]. Mj ada mintak tolong myfrenz, si budaktembamzana buatkan [tenkiu ye kamoo]. tapi tak berapa nak match pulak,hehe. rupa blog Mj pulak dah agak okey,hehe. Mj suka yang simple simple je tapi cun dan nak kaler itamputeh jadik theme yang akhirnya tersasar pilih kaler lain terutama pink!hehe. tapi rasa rasanya blog nih macam dah simple sangat pulak,hehe. macam tak meriah pun ada jugak [nak meriah sampai letak mercun bunga api bagai ke?haha]. maka, Mj rasa cicak dengan labah-labah tu mesti dapat tolong Mj. sebab dorang spesis lain macam sikit.hehe."

dengan ini secara rasminya
akan menyertai contest nih,hehe [sukesukimj je kan]

sayonara~

nota kecik:
*dah lama terperam ini entry..haha..


4 comments: