Advertisement

Tuesday, 14 December 2010

:: Day 02_The meaning behind your Blog name ::

Hari 02
Selasa
0:20
Assalamualaikum

alhamdulillah, berjumpa lagi kita dalam alam yang penuh dengan coding ni,hehe. wahh..prepare entry awal giler. lepas tu nak publish jam enam petang hari selasa, okey tak?haha. haaa, keputusan kawaii gadget contest dah pon diumumkan. tahniah kepada semua yang menang. pemenang utama mashimaro memang betul-betul layak. kisah dia betul-betul dan bukan main-main dan sebab tu dapat mashimaro,hehe. setiap yang berlaku pasti ada hikmahnya kan. cuma kadang-kadang sebelum nak nampak hikmah tu akan lalu jalan-jalan yang berduri [eh,sejak bila jalan ada duri ea,hehe].dan, kenapa tiba-tiba Mj tulis ayat-ayat sedap macam tu [mungkin sebab misapple itu independent dan honey juga independent]. dan, tiba-tiba ada honey?haha (betullah kot apa yang kita diskus kat ym tu). nampaknya dah lari dari tajuk cabaran ni,haha. sekali sekala takpe kan.

okey, ada apa dengan nama?tentulah ada maksudnya,kan. jadi, kenapa itamputehduniaku menjadi nama yang di dot blogspot-kan?dan kenapa pula letak nama blog s.U.k.E.s.U.k.E.m.J dengan ada tanda kurungan begini [  ]? jawapannya...besok jelah. sebab macam tak syok pulak nak tulis sekarang [sebab tak rasa macam hari selasa lagi,hehe]. nak jalan-jalan sebelum tidur, ngee~~
konban wa! 
- 0:57 -


15:19
Shinen omedeto gozaimasu!selamat petang!

sekarang barulah rasa macam hari selasa,hehe. okey, jawapan kepada persoalan semalam. penat jugak fikir kenapa Mj letak nama tu,haha. sebab pertama, Mj suka hitam dan putih dan tiba-tiba je rasa nak letak duniaku,hehe. tapi lepas tu ada la sikit rasa macam apsal panjang sangat url aku nih,haha. takpelah benda dah jadi. sebab kedua, jawapan paling senang sekali..ikut suke Mj la [sebenarnya tak tau nak letak nama apa] haha. dan lama-lama Mj rasa taknak dah tukar nama blog. lepas tu nak bagi cantik sikit letak la tanda kurungan,haha. [konon la cantik]. selesai.wee~~

#semalam cerita Oh My Lady dah tamat dan ending dia boleh tahan,hehe. tapi cerita dia best. suka tengok si Ye Eun anak Song Min Woo (Si Won Suju). muka dia tembammm. dah la tak bercakap dalam cerita [ada dua kali je dia bercakap] tu. lepas dah tengok Si Won berlakon mungkin Mj akan sukakan Super Junior. mungkin juga Mj dah terpikat dengan Si Won,haha. Gae Hwa [Chae Rim kot nama dia, tak ingat] si heroin dalam cerita tu memang tua daripada Si Won tp dia cantik kot,hehe. so,malam ni tengok cerita You're Beautiful. dapat jugak Mj tengok. mula-mula tengok dekat mysoju. tapi sebab nak loading sangat sangat sangat lama. maka ku batalkan saja niat nak tengok [tapi cerita my gf is gumiho boleh pulak tengok sampai habis,hehe]. lepas tu minggu depan ada Mary Stayed Out All Night kat Astro KBS [tapi kat KBS tajuk dia lain]. Dua-dua cerita baru ni ada Jang Geun Seuk!suka tengok eksperi muka dia yang variasi tu [tapi still sayang bangett leeseunggi,haha]. tiba-tiba je masuk korea. excited lebih.hahaha.

comeyy kan budak kecik nih...grrr..

nota kecik:
*nak belajar bahasa korea tapi asyik tulis jepun je,haha.
*jwpn utk mksd nama blog pndek je..haha [mmg boleh buat semalam lagi,tp tak nak. nak wat mcm mne,huahuahua]

4 comments: