Advertisement

Wednesday, 15 December 2010

:: Day 03_A picture of you and your friends ::

Assalamualaikum

mula-mula sekali..sumimasen!
entry semalam [kot] Mj tulis kanban wa untuk selamat malam/good night yang mana sebenarnya adalah oyasumi nasai,hehe. kanban wa tu untuk good evening/selamat petang [mana ada orang nak tidur sebut selamat petang,kan..ngee~].
lepas check balik buku jepun Mj tu baru perasan yang Mj salah tengok rupenya,haha. [malu sudah].
so, lagi sekali kanban wa! [sesuai guna time ni kan?]

hari ni Mj ingin  mempersembahkan sebuah lukisan,eh eh salah lagi. sebuah gambar atau sekeping gambar??Mj dan kawan-kawan sekelas sekolej sesame street,haha.
taa-daa..
DBM's Student 2010/2011

pic nih masa Mj sem 4. kitorang melancong ke Cameron Highlands. haha,bukan melancong tapi untuk melengkapkan syarat kursus subjek Mj time tuh iaitu subjek pertanian [yeke nama subjek die pertanian,lupelah..hehe.tapi mmg pasal pertanian la] maka lecturer kitorang suruh la pilih mana-mana tempat untuk buat research [konon la] pasal pertanian. dah sampai cameron highlands mana ingat research2 nih,haha. semua ingat nak shopping, snap snap gambar sana-sini adalah,hehe. sebab tu Mj kata melancong,ngee~ yeah, i love Cameron Highlands sebab cuaca dia sejuk walaupun orang kata sekarang dah tak sejuk macam dulu. so,korang takyah la over sangat nak pakai sweater tebal-tebal konon2 sejuk ala-ala korea,hehe. tetapi,haa ade tapi tu, masa pepagi memang sejuk gilerr lah..lantai rumah kitorang dah la yang jubin-jubin tu. bayangkanlah nak pijak tu memang tak sanggup la. memang kena pakai stokin or selipar oke. Mj ada perangai pelik [atau mungkin tak,hehe] pasal sejuk-sejuk nih. walaupun sejuk!Mj still nak pasang aircond. sebab Mj memang sukeee sejuk. walaupun tau 'eh,sejuk la wei' tapi aircond on gak.haha. so,kat sini Mj nak cakap sejuk itu besttt..sejuk itu nikmattt..ngee~~
sekarang, dah habis study. dah tak jumpa muka-muka yang blur, yang ting-tong, yang macam-macam lagilah. tiba-tiba je Mj pandai nak rindu-rinduan kan..haha [sye biasanye seorg yg takde perasaan]
sehingga berjumpa lagi ye teman-temanku. kita ada lagi satu perjumpaan kan, graduation day!

sehingga bertemu lagi..wee~~

nota kecikk:
*hari nih makan ayam bakar..sedapp tahu,hehe.

2 comments:

  1. @z a n a
    alamak,ade org sdey plak..kene rindu ikut entry la..hehe..
    op koz la rndu my frenz..nnt free dtg umah aku..wakaka..

    ReplyDelete