Advertisement

Thursday, 16 December 2010

:: Day 04_A habit that you wish you didn’t have ::

Assalamualaikum

hari ini cerita pasal habit atau tabiat yang Mj ada dan kalau boleh taknak tabiat tu, orang kata dah buang tebiat pe [eh itu dah tak betol namanya,haha]. jangan..jangan, simpan tebiat tuh ea, kalau buang nanti orang kata dah tak siuman plak,hehe. maka, op koz la habit yang Mj taknak tu jenis yang tak bagus kan. kalau habit yang bagus tiba-tiba kita taknak?gilerr la namanye tuh,haha. okey, tapi Mj taktau apa habit Mj yang tak bagus [konon2 purr-fect r tuh,haha]. mana ada orang yang sempurna,kan.

ish3..kiri kanan troli..nak beli ape lah tuh..haha

jadi, Mj mungkin boros. mungkin jugak 24/7 ngadap nabby tanpa jemu sambil main fb game, tengok korean drama, japanese drama atau apa-apa jelah. janji nabby tu tak boleh kalau tak bukak,hehe. sangat tak bagus kan. mula-mula pasal boros. hmm,boros sangat ke Mj ni. yup, bila duit dah banyak dalam bank [tapi skg tak boros,sebab pinjaman dah stop..T__T]. mula la nak beli macam-macam. beli kasut, beli beg, tapi Mj tak beli baju. taktau la kenapa bila shopping tak beli baju. haa,kire kurang la sikit barang-barang kan. kurang la jugak duit keluar,kan. haa,kan bagus habit tuh..haha. lepas tu beli buku. lepas tu tak baca.haha.
rasanya Mj dah dapat buang kot boros tu. dapat buang sebab hanya duduk rumah sahaja mengadap nabby dan mencipta lagi satu habit yang tak baik.[tapi Mj suke online shopping plak, beli buku..ish3..lepas tu tadi bukak ebay, tengok album Mastermind Beast..nasib takde duit..haha]

Mj sangat sukee main game. tak kesah la game apa-apa pun. bila dah bosan dan fed up dengan game tu tukar plak game lain.hehe. tapi tapi, sekarang Mj dah tak main banyak game tahu. adalah dua je game yang Mj main.hehe. hmm, dan Mj harap Mj taknak gile game. tapi nak gile ngadap nabby 24/7,hehe.
makanya, Mj taknak dua-dua habit tuh ada sebenarnya tapi...macam dah takleh pisah plak,haha.
saya akan berusaha jadi seorang yang berjimat-cermat!yeay!

nota kecik:
saya juga mungkin juga jenis takde perasaan sampai tak perasan perasaan org lain terguris sbb saya. maaf ye sahabat-sahabatku..kite tetap kawan kan..ngee~~

2 comments:

  1. haha i terguris dengan u. hukhuk :)

    ReplyDelete
  2. @z a n a
    haha..terguris je kan..takde darah kan..hakhak

    ReplyDelete