Advertisement

Saturday, 18 December 2010

:: Day 06_Favorite super hero and why ::

Hari 06
Sabtu
20:02

Assalamualaikum semua

Superrr Powerr..muahahaha..oppss..salah pulak. Superrr Herooo...hahahaha. Mj taktau kot kot Mj ade feveret superhero,perlu ke?haha. I have no one of the so called superhero. bukan nak berlagak okey, tapi memang takde nak buat macam mana kan,hehe. tapi tapi sebab nak jugak buat ini cabaran mari kita lihat apa superhero yang sesuai dengan anda. haa, punya lah semangat kan. siap cari lagi kat google : SUPERHERO,haha. kemudian klik la satu benda nih, rupa-rupanya kuiz bukan facebook punya,hehe. apa lagi gedik gedik kejap nak buat. tiba-tiba..hah, hamek engkau..muaaahahahha..

The Hulk!
Mj yang comey ni dia bagi hulk yang hijau hijau nih,ish3..bagi la the flash ke,kan.hehe.

macam jawab cabaran tak??haha. walaupun begitu, Mj suka tengok mereka dibawah ini

'dragon ball...ada tujuh bijik sebenarnya'

'atas nama kebenaran dan keadilan'
[yeke??haha. lupe la]

kira dorang nih pun superhero la gak kan. masa cuti sabtu ahad [ke hari ahad eh?lupe lg] je bukak tv2 nak tengok kartun dua nih je,hehe. kartun dorang best kan, sebab tuh la Mj suka tengok,haha.
selamat berhujung minggu!

nota kecik:
*AFF Suzuki Cup 2010 live di Astro. Malaysia vs Vietnam. my bapak dah semangat tahu nak tengok bola sepak.huhu. [agak2 clash tak dengan timing korea Mj, -_-' ]

4 comments:

  1. uuuuu the HULK..:P

    btw kamu dah TERKENA !!!

    http://devilviernes.blogspot.com/2010/12/gojesh-in-orange-contest-by-cik-ruby.html

    :)

    ReplyDelete
  2. ahah, watak kegemaran, pendekar kebal, watak penjahat yang paling cool dalam komik lingkaran terkunci hehee

    ReplyDelete
  3. @mera zati M.z
    adooiii..terkena sudahh..hehe..trimas ea..=)

    ReplyDelete
  4. @padin
    huhu..tak pnh baca komik tuh [n tak pnh nmpk jugak..hehee]

    ReplyDelete