Advertisement

Sunday, 19 December 2010

:: Day 07_A picture of someone/something that has the biggest impact on you ::

Hari 07
Ahad
21:35
Assalamualaikum

sambil tengok tv. tengok nabby. tengok tv. tengok nabby..haishh, nak buat apa nih,haha. takpelah meh sini Mj nak beritahu satu rahsia besaqqq punya,haha. rahsia yang sangat memberi kesan ke atas diri Mj. betul tau, tak tipu. kesannya tu boleh buat Mj tak tidur malam, tak makan, tak mandi [eh,mandi2]. kalau takde dia memang tak boleh buat apa. Mj akan rasa lemah semacam je, tak bersemangat je. 


taaaa..daaaaaaaaaa...



ngeee...jangan marah haa..

tapi betul la, memang benda dalam gambar tuh ada beri kesan kat diri Mj. tapi takde la besarrr sangat,hehe. Mj dapat nabby pakej sekali dengan bb ni dari my mak. tenkiu my mak,hehe. hari-hari bukak nabby bukak bb, bukak nabby bukak bb. kalau masa study dulu lagi dahsyat. tak tutup-tutup,hehe. eh, tapi Mj bagi dia sleep jugak tau. okey la, nih sebahagian je yang ada kesan dalam hidup Mj. ada lagi yang sangat memberi kesan dalam hidup Mj [mungkin juga Mj masih mencari]. maka, siapakah yang memberi kesan paling besar dalam diri korang?

nota kecik:
bila lama2 ngadap nabby boleh jadik pening,haha @_@

No comments:

Post a Comment