Advertisement

Friday, 24 December 2010

:: Day 10_Songs you listen to when you are Happy, Sad, Bored, Hyped, Mad ::

Hari 10
Jumaat
0:00
Assalamualaikum

jom sibukkan diri lagi dengan Mj punya ikut suka,hehe. okey, apa lagu yang Mj dengar bila happy, sedih, bosan, hyped dan marah?haa, meh sini ada satu je lagunya. Balik Kampung! korang nyanyi lah dalam versi gembira [ni dah semestinya lah], versi sedih [nih mesti kes tak dpt balik kampung,hehe], versi bosan, versi hyped dan versi marah ataupun bengang pun boleh kot..hehe [yang nih pandai-pandailah korang nak nyanyi macam mana..hehe].

haha,okey itu semua dusta belaka. yang benar nya, kamu tahu nggak aku ini suka dengar semuaaa lagu yang dalam playlist henpon aku tika happy, sedih, bosan, hyped apa lagi marah..[wahh, speak in indon pulak,haha].   Mj takde lagu spesifik kalau time sedih kena dengar lagu ni, tengah gembira dengar lagu tu. haa,takde2. semua lagu diberi hak yang sama rata..haha. dan akhir-akhir ni suka dengar lagu Aku Masih Sayang Padamu oleh ST12. takde apa-apa makna pun ea, just suka dengar je okey. lagu yang tak boleh miss sudah tentu lah my korean songs lagi-lagi BEAST dengan Lee Seung Gi. tapi kalau time bad mood Mj suka dengar kuat-kuat  [guna earphone ea], memang pekak kejap lah,haha. lepas tu baru cool jap. kat sini Mj nak perkenalkan lagi satu lagu yang Mj suka. lagu ni dah lama lah. tapi sebab kan Invicible Youth guna lagu ni untuk ending song program dorang, terus cari..haha. 
maka terimalah All About You by McFly..

video
cepat tekan play..kita nyanyi sama-sama..haha

6 comments:

  1. jom nyanyiiiiiiiiiiiii..haha

    ReplyDelete
  2. ofis takda speaker. dah dengar baru tau. klu dr tajuk, im blank !

    ReplyDelete
  3. @z a n a
    bg la ofis tu speaker..haha..k0 p0n pnh dgr eh lgu nih..?

    ReplyDelete