Advertisement

Saturday, 25 December 2010

:: Day 11_Another picture of you and your friends ::

Hari 11
Sabtu
^_^
Assalamualaikum

jom ke hari ke 11
yeah, kali ni sibudaktembamzana takde tacing tacing ea..hehe. mula-mula sekali Mj takde pic sama-sama dengan ini budaktembam [haha] kecuali hari last Mj disana. tapi pic tu tak boleh lah nak publish atas sebab-sebab yang munasabah,hehe. maka, Mj letak pic yang takde sama-sama tapi ada Mj [hah?apakah],hehe. gambar dibawah bukan pada tempat dan waktu yang sama tapi nak letak jugak. tak kira!haha. 

masihkah kau ingat??haha
masa ni taktau la Mj buat apa tapi Mj la yang snap pic mereka berdua,hehe. dah lama gila tak nampak dorang nih lagi lagi yang macam control ayu dan berkaca mata itu,hehe. gurau gurau je hajah. yes, her name is Hajah Badarilah. haa,cuba teka Mj panggil dia apa?badarilah?no no no...kalau panggil badarilah kang bapak dia yang datang,hehe. sori pakcik. maka, she is hajah and next to her is zana. last jumpa bila zana?haa, masa majlis tunang hajah [bila ek?hehe] and then tak jumpa dah kecuali cikzana nih [dalam alam maya jelah,haha]

it's me..!![tuh bukan sawah padi ea,hehe]
nih masa zaman remaja gitu,haha. dan macam mana boleh kenal my good frenz dua orang tuh?haa, masa Mj bergelar pelajar unisel, course accounting tahu. yang cik zana tak suke tapi kena suka tu,haha. yang akhirnya dia ditinggalkan oleh Mj dan hajah. yang akhirnya dia berjaya teruskan study tuh walaupun tak suka. syabass my frenz..hehe.[macam ape la plak]. jadi jugak akauntan [yeke?kira akauntan la kan walaupun asst.acc,kan3] walaupun tak capai tahap kemot lagi [nanti aku ajar cara-cara nak jadik kemot,haha]. Mj habiskan study dekat unisel lengkap satu sem tahu. siap ambil exam lagi. tiba-tiba kena angkat kaki,tangan dan segala-galanya lah. siap tau result lagi, ehh tau gred abc je [via sms] sebab dah berhenti kan,haha. apa yang Mj suka pasal unisel?hmm, abg finance yang nampak ensem tapi suara kelakar??haha [tak baik sungguh]. rasanya lah suara dia kelakar ke perlahan. lebih kurang macam tulah,hehe. okey lah setiap tempat belajar ada baik dan buruknya tapi jangan membenci tempat anda belajar ea. ^_^

nota kecik:
*zana, tak payah amek business, tak best. join aku amek acc kat ukm nnt..[hasut kau jap]huahuahua

2 comments:

  1. hahah amat best. sayang akaun. btw aq terjumpa hajag kat pasar. she's pregnant 3 month oke. hahaha

    ReplyDelete
  2. @z a n a
    yeke!last contact die raye ri2..tup2 da pregnant..nak tgk muke die pregnant mcm mne..huhu..

    ReplyDelete