Advertisement

Thursday, 23 December 2010

Give Away From The 7th!!!

Assalamualaikum semua!!


selamat petang ye!petang-petang macam ni kalau dapat makan muffin..yummy,memang besttt kan.hehe. nampak tak banner atas tuh, haa..lagi yummy if dapat free..[free je best kan,haha]. mari ramai-ramai kita join giveaway dari The 7th nih, untung-untung korang dapat muffin ke kan.

Maka, 
"Saya inginkan muffin The 7th kerana...saya suka rasa muffin yang lembut lembut gebu tu. MJ boleh masukkan sebijik muffin tuh dalam mulut Mj ni ha,haha. Kemudian akan kunyah-kunyah dan cepat-cepat telan,haha [memang tak bagus nih]. Memang terasa la kenikmatan muffin tu lagi-lagi muffin perisa coklat. Tapi, Mj akan makan jugak perlahan-lahan, tercekik pulak kalau tiap kali makan terus telan,hehe. Mj jugak percaya, muffin The 7th mesti gebu gebu sedap dan tak sabar nak penuhkan mulut Mj dengan Muffin The 7th,yummyy!"

Okey, jangan lupa join ye kawan-kawan! Tarikh tutup dia 31st jan 2011. Korang ada banyak masa nak create slogan paling kreatif. Ganbatte!

nota kecik: 
*thanks zana, memang nak join contest nih..hikhik ^_^

9 comments:

  1. Thanks dear, and don't forget to spread this contest out.As mentioned, the prize might increase if the number of contestant increase,and for that the chances for you to win is big.

    Happy muffin all :)

    With love,
    www.t7th.blogspot.com
    -The 7th-

    ReplyDelete
  2. hehe masih dear coz tag fatin :D

    ReplyDelete
  3. @z a n a
    haha..bese ler..nk muffin pnye pasal..=p

    ReplyDelete
  4. McFly eh. I thought band yg lesbo tu punya lagu....apetah name diorg...lupa lak

    ReplyDelete
  5. @ARC™
    pernah dgr jugak eh lagu all about you tuh..hmm,Mj je la yg taktau pasal lgu tuh..haha..

    ReplyDelete