Advertisement

Friday, 17 December 2010

Giveaway Domain dari Sumijelly & Sekilass

Assalamualaikum

Dengan ini di umumkan, Mj join contest lagi![eh eh, ayat cam tersama plak,hehe]
  
nama kelasss gtu..[mereka berdua nih adik-beradik tahu, tu muka macam sama tapi tak serupa..hehe]
jadi, jika korang pun nak nama yang kelasss gtu..jangan lupa join ye
siapa yang dah ada domain pun buleh join tau. sumijelly.com kata camni ' kira RENEW jer ikut time expired dengan cara bank in duit pada tamat domain sendiri' oke..
semua contest senang [tp senang ke nak menang,haha], cuma perlu tulis entry dengan tajuk  "Giveaway Domain dari Sumijelly & Sekilass" dan sertakan sekali banner diatas dan kenapa korang nak domain tu.
peraduan berlangsung dari 4 DISEMBER 2010 - 4 JANUARI 2011
SILA klik link diatas!untuk maklumat lanjut okey
sebelum tuh, arigato gozaimasu sibudaktembamzana sebab tag daku..haha

haa?menatang mende domain nih?
macam mana ea..emmm,aaaa..alah,domain tuh macam kakak dua orang yang dalam banner tuh la yang nama dorang ada dot com dot com tuh..haa,paham kan..hehe
bukan macam blog Mj yang dot blogspot dot com [kan tak comel kan nak sebut panjang-panjang]
maksudnya ada website sendiri dan boleh buat apa sahaja dengan bebasnya [betul tak kakak sumisekilass?]

maka, saya nak domain ini kerana dengan adanya domain ini hidup saya lebih ceria untuk berblogging [even saya tak reti dalam dunia blogging] hehe. dan, saya rasa sangat cool kalau sebut blablabla.com [tak gtu ke]. 

lepas dah jawab soalan ala-ala slogan tuh, tag 3 orang

akhir sekali, selalu kita akan tinggalkan link kat blog si penganjur kan tapi kali kita tukar sikit. sikit je tak banyak,hehe. TINGGALKAN LINK entry korang di sekilass.com [beliau pun penganjur jugak..penganjur bersama,hehe]. penentuan pemenang pula berdasarkan cabutan bertuah. jika, anda rasa anda selalu ada tuah, meh tunjuk tuah anda di sini.haha.

nota kaki:
*nak cari tuah kejap..haha

4 comments: