Advertisement

Monday, 6 December 2010

Kotak Komen Dah Kecikk

Assalamualaikum..

mari kita cerita terus. yeay!akhirnye kotak komen Mj kecikk. memang makan masa la nak cari cara nak comelkan kotak komen ni. bila dah jumpa...alahai, kat situ je ke.hehe. biasa ler,baru belajar kan. puas la godek2 kat coding yang comment box ada kaler2 tu tapi satu pun tak berubah. hari ni baru jumpa dekat mana coding yang betul.hehe. mula mula Mj buat tutorial cantikkn comment box, ada profil pic tapi tak berkenan dihati dan Mj biarkan je(drpd takde,kn..hihi). kemudian bila dah tukar template yang sekarang ni,pic pulak takde..haila..macam macam dugaan kan..hehe. puas jugak la men'google' akhirnya jumpa macam mana nak letak pic tu betul betul berkenan dihati.haha. tapi dah tak ingat kat mana Mj jumpa tutorial tu..hehe..thanks ye tutorial tu. kemudian,bila bukak belog hari ni,and check komen tiba2 kotak komen tu melampau2 pulak sampai tak nampak tulisan.huhu..mula la gabra jap.haha. tanpa melengahkan masa, Mj pun men'google' dan terus menggali..eh..gali pulak..yelah,gali maklumat kan..hehe. sampai jumpa website ni..haha..lepas ni nak godek la web ni..akhirnye agak paham jugak la apa itu margin dan sekutu2nya,hehe..agak paham je ye..bukan dahh paham..haha. maka bertukar la kotak komen ku..yeay..sangat gumbira tahu..okey tu sahaja..adioss..=)


#comments-block .comment-body { width:520px;
 besarkan width die..haha..skrg da comeyy..ngee~~ 

nota kecik:
*tutorial kat belog mommy senang nak paham..hehe
*lps nih nak apply deg multimedia la..haha..

3 comments:

  1. bagussss banyakkan menggali. okeee ? :p

    ReplyDelete
  2. @z a n a
    aku siap nk gune cangkul maen gali2 nih..haha..

    ReplyDelete