Advertisement

Saturday, 25 December 2010

Rasa Gembira Sebentar

Assalamualaikum

taip entri sambil tersenyum tersengih tak sudah dari tadi,haha. thanks ea lagi sekali cikzanazingaa sebab menemukan daku dengan kembar tak seiras ku,haha. sape pandai tekalah apa yang kembar tapi tak seiras tuh,haha. dan lepas tu secara tak sengaja jumpa pulak blogger yang sama layout dengan kau jugak,haha. memang sangat kebetulan. 

macam ni, Mj ntah mood apa malam ni sibuk kan diri kat satu contest ni. jumpa contest ni kat blog mera zati. apa lagi, jenguk kejap la [ade hati nak juin ler tuh,haha]. lepas tu, tengok komen para bloggers [kita kena tengok sape pesaing kita,kan..haha]. dari satu link ke satu link Mj terjah. macam Mj la pulak yang jadik juri,hehe. dan sampai lah jumpa satu blog yang memang sama macam cikzana,haha. [aku taktau nak kata apa la weh]. 

dan Mj tak habis terjah lagi nih. gara-gara excited kena tag kat giveaway ni, Mj rasa kena la tulis entri cepat-cepat,haha. dan excited jugak bila my bestfrenz buat blog hari ni. rasa macam jejak kasih je. padahal ada je facebook,haha. maka, agak lengkap la my grup bff [tinggal lagi sorang je,nanti nak hasut dia buat blog..haha]. mesti honey jeles sebab time dia buat blog Mj tak mention dalam entri [jangan tacing tacing ea,hehe]. 

maka, meet my dearies 




selamat berblogging ea. nak sambung terjah terjah.
sayonara~~
credit pic : mr.google

nota kecik:
*honey, jangan lupa balik holiday kena cerita semua benda,okeh.
*buat entri sampai tak tengok 2days 1night, dengar si adik bongsu dok gelak-gelak je.haha.

4 comments:

  1. heheh...
    slamt berblog kwn sya cuba2 jew nie 6t kite leh same2 mengupdate kan dgn ksh diri msg2 yew..dgan adanya blog nie smga kita akan trs mengetahui perkmbgan kita suma masa akan dtg.. (:
    selamt bertemu teman2 ku sekalian ::skyline MJ honey:: syg korng..muah..

    ReplyDelete
  2. @z a n a
    aku p0n xsgke jugak leh jmpe org yg sama layout cm k0..haha..tbe2 je rse cm..nk gelak guling2..hehe=p

    ReplyDelete