Advertisement

Thursday, 27 January 2011

Biodata (?) MJ

Assalamu'alaikum...

 tenkiu cik nanas sebab tag Mj..sape cik nanas?haha..cik yang jual nanas la..hihi, gurau gurau je ek. banyak ni soalan yang kena jawab. kalah exam spm..haha. [tipu tipu!]. mari baca jawapan Mj..haha.


1. APAKAH STATUS ANDA?



2. CERITAKAN TENTANG DIRI ANDA

Nama Glamer : Mizs Jah aka MJ
Nama Penuh : Orked Puteh [haha]. silalah cari dalam fb kalau nak tau nama penuh..haha.
Umur : 20++
Hari Lahir : love Ogos!
Pekerjaan : kakitegaronline (?)
Rumah : merah [masa sekolah rendah], biru [sekolah menengah]..hoi, bukan rumah sukan lah..owhh..kat selangor je..haha..
Suka : hitam dan putih dan sedikit pink [haha], duduk sorang-sorang sambil berangan-angan mak jah..haha
Benci : benci bilang cinta..haha
Saya : kuat makan sampai sakit-sakit perut

3. CERITAKAN TENTANG BLOG ANDA

haha..adakah blog mj gorgeous??dah sah sah tak la, kan.

secara keseluruhan blog mj banyak pasal diri sendiri kot..lepas tu join contest sana sini [mana yang terdaya ye, hehe ]. nak buat tutorial?haha..tak mungkinlah kot..mj tak pandai ajar orang. tapi nak belajar boleh. eh, tutorial apa yang kau nak buat??? [haha]


4. APA PENDAPAT ANDA TENTANG DUNIA BLOG?



sangat mencabar, penuh dengan warni warni [haha,apakah?], kadang kadang rasa takut dengan dunia blogging ni, boleh kenal blogger lain dan macam dah kenal lama je gaya...haha. yang paling best bila dapat belajar edit blog walaupun susah tapi rasa puas.



5. NASIHAT KEPADA KAWAN-KAWAN YANG BARU NAK BUAT BLOG

sediakan mental dan fizikal korang di tahap yang paling maksima, haha. 

6. NYATAKAN KEUNIKAN BLOG ANDA

ohoh, tak tahu la apa yang unik..blog Mj simple je. maka, uniknye blog mj adalah simple..[ apakah?haha]. haa, Mj suka publish post letak timing pelik-pelik sikit, haha. contoh macam sekarang ni lah. [pelikkah?unik kot]

7. SAMPAI BILA NAK MENULIS BLOG DAN IMPIAN ANDA DALAM DUNIA BLOG

selagi masih ada permintaan dari peminat-peminat..haha [ perasan perasan!].  selagi Mj rasa terdaya nak menaip ini blog dan impian Mj supaya dapat berjumpa peminat-peminat Mj [perasan lagi perasan lagi!!].

8. TAG 5 ORANG YANG ANDA NAK KENAL

anda mangsa seterusnya...NELLY ANNE ZANA ANIS SYAMILA
kita tengok jawapan sape paling cun..haha..[ takde mj tipu je, tau korang punye lagi cun]

nota kecik:
*soalan ini telah diubah secara sukesukimj..nak yang ori klik nama cik nanas diatas. [soalan no.2 je pun, hihi]
*sakit-sakit dah hilang, sekarang datang sakit baru..sakit nak edit gambar je keje..haha

10 comments:

  1. wah . .
    orked putih . .
    =)

    hehee ....
    wah ,.kena tag ?
    maceh .
    suda buat da . . .

    MJ comel . .
    =)

    ReplyDelete
  2. ehhh...bln ogos...sme la....bpe ari bln?teruja ni...hehehe

    ReplyDelete
  3. @nelly
    nelly da buat ea..hihi..
    hukhuk..mne comel??hehe..

    ReplyDelete
  4. @KUREKURE COMEL
    jom kite tmbh kn lg keterujaan itu..hehe..cik kurekure comel leh buat gak..nnt mj bagitau..hihi..

    ReplyDelete
  5. wahhhh!! clap3!! tenkiuuuu MJ dearrr~ hihihi...teharuuu cik nanas~ btw, same ogos!! yeyyyyy~ nnt leh bli kek besaq celebrate same~ hehehe haaa..see, kan da knl more bout MJ...weeewitt!

    ReplyDelete
  6. baikk nanti ada masa saya buat. ;)

    ReplyDelete
  7. @mizz nanas
    yeay!welkem2..hihi..ogos best..haha..

    ReplyDelete
  8. mj..thnks tag..kt uni anis line wifi mcm siput la..nnt bile update anis buat mende tag ni ea :)

    ReplyDelete
  9. @sitihanisahali
    ohoh, welcome..=)
    owh..mcm siput ea..xpe mj phm..hehe..

    ReplyDelete