Advertisement

Thursday, 27 January 2011

Chocolate Indulge & The Muffin

Assalamu'alaikum..

semalam malam [26 Jan] sambut birthday incik mak yang ke 54. sambut biase-biase je tapi best lah. dapat makan kek. dapat makan muffin. dapat minum air teh [hehe]. hadiah apa Mj bagi kat incik mak?haa, Mj bagi muffin yang diimport khas dari The 7th Muffins [import la sangat]. tu yang dapat makan muffin. sedap tahu. meh nak tunjuk sikit gambar semalam [tak boleh banyak-banyak nanti muak, haha]


tiba-tiba cik ayah bawak balik ni..hehe


choclate indulge yang ada 8 layer..
kotak tu lah ada muffin


sedap tahu ^_^
nak muffin jugak?boleh menjenguk The 7th Muffins

okey..selamat malam!! ^_^

6 comments:

  1. wah ! sedapnya !!!

    lapar lah pulak .
    hehehe

    ReplyDelete
  2. @nelly
    mmg sedap..kek tu ade asikrim dlm die..hehe..

    ReplyDelete
  3. ckp epy buzday kt omak yo...hehehe

    ReplyDelete
  4. uihh sedapnyaaaaa. fully choc pulak ! happy bday makcik. ;)

    ReplyDelete
  5. @Zana Zingaa.
    tahu xpe..mak kate trimas..hihi =)

    ReplyDelete