Advertisement

Monday, 31 January 2011

Contest Blog Paling Cantik, Comel dan Kemas!

Assalamu'alaikum.

jom join contest! terima kasih cik sya sebab tag mj.

Syarat-syarat penyertaan :

1. Jadi follower FARZANA FARZANTO. (klik nama tu ea)
2. Peserta perempuan digalakkan. kerana hadiah disediakan khas untuk blogger perempuan. kalau lelaki nak masok boleh juga. kalau tak kisah menang baju2 macam kat atas ni. haha (setiap pemenang boleh memilih hadiah or baju mengikut citarasa sendiri di Pelangiwardrobe Hannah. add dulu baru boleh tengok baju2 disana)
3. Ada 3 kategori iaitu blog paling cantik, comel dan kemas. setiap kategori mempunyai 1 pemenang sahaja. . 4. Buat 1 entry tentang contest ni.
5. Tag kepada 5 orang rakan blogger anda.
6. Letak banner di side bar blog anda dan link kan terus ke entry ni.
7.Setelah selesai, tinggal kan link entry anda berkenaan dengan contest ni di komen entry ni. saya akan check setiap link yang sudah ditinggalkan.
8.Penyertaan bermula pada 10.1.2011 hingga 10.2.2011.
9. Dalam tempoh sebulan ni mungkin anda boleh gunakan masa ini untuk menghias blog anda.
 

5 blogger yang ditag : CikguHanini, Cik Fyza, Liyana Nana, Masis, MizzNanas.

nota kecik :
*tinggal lagi sepuluh hari je, cepat join...

10 comments:

  1. wah .Mj join ! Gud luck ..
    =)

    ReplyDelete
  2. MJ ! omg ! terharu nye .. hehe . camne nak cakap ey , mas tak tahu camne nak cantik kan blog mas act . btw thx sygs ! i try my best :)
    all the best to others!

    ReplyDelete
  3. heee..tenkiu mj!! ol da besh~ btw, MJ wat cik nanas exercise jejari pepagi ni dlm keadaan mate syg sgt kuyuuuu ngantoks..hehehe tengs dear!!

    ReplyDelete
  4. maceh2.....akn dilaksanakan cuti raye cina ni ^^,

    ReplyDelete