Advertisement

Sunday, 2 January 2011

:: Day 15_Put your iPod on shuffle: First 10 songs that play ::

Hari 15
Ahad
23:44

Assalamualaikum

Yeay! esok sekolah..hahaha..rumah ini MJ yang punya!haha. apa yang seronok sangat ntah kalau rumah itu kau yang punya??haaa, meh sini nak bagi tahu. bila semua dah pergi sekolah, dah pergi kolej, dah pergi kerja, maka, tinggallah Mj bersuka hati nak buat apa kat rumah,haha. bersuka hati lah sangat kan. Mj dah dapat bayangkan apa yang kena buat esok pagi. harus bantu incik mak handle adik-adik yang nak pergi sekolah. nasib baiklah lesen takde lagi kan, kalau tak kena pulak hantar diorang pergi sekolah, hahaha takmau hantar korang. okey, selamat bersekolah kepada adik-adikku dan juga selamat ber'sekolah' kepada pelajar-pelajar ipta/ipts. 

yezzzaaa!!![teringat petang tadi tengok jimmy beryezza yezza]. jom lihat apa yang iPod sony ericsson Mj putarkan lagu. haha, sebab takde iPod maka suka hati lah nak panggil handset tu iPod. 10 lagu yang berkumandang tiap-tiap kali bukak playlist adalah....semua lagu korea weh,aduhh..kau ni asal mana Mj,hehe. sape kata Mj takde lagu melayu, ada tahu. tapi dalam nabby lah dan memang tak selalu bukak pun, huahuahua. kalau bukak nabby pun memang tak pasang lagu sebab takut hang tak pasal-pasal pulak kan. nabby Mj ni agak-agak sakit, so takleh ganas-ganas dengan dia,hehe. lepas tu dalam handset yang satu lagi pulak, selalu play lagu ST12 [entah sejak bila suka,hehe]. panjang pulak kata-kata semangat,haha.

maka, ni antara lagu yang Mj suka dengar..banyak lagi tapi nak sepuluh je kan,hehe..

I Think I Love U - Byul [ost Full House kalau tak silap Mj]
Best Friend - Kiroro [tiba tiba jepun pulak,hehe]
Losing My Mind - Lee Seung Gi [ost My Girlfriend Is A Gumiho]
Easy - Beast
Bad Girl - Beast
Breath - Beast
What Should I Do - Jang Geun Seuk [ost He's Beautiful]
1, 2, 3, 4 - Plain White T's [Mj suka lagu ni,haha]
Cinta - Flop Poppy
Sarang Ah Nae Ge Oh Gi Man Hae - Ashily [ost Witch Yoo Hee]

jom layan lagu dalam list terakhir Mj nih..^_^



nota kecik:
*sape kata takde lagu melayu,haha..omputih pun ada tahu..

4 comments:

  1. wehh cantek ar mp3 player ko. haha

    ReplyDelete
  2. @z a n a
    mp3 player tu pun cantek ke??haha..tenkiu ye..

    ReplyDelete
  3. jap2.. awat lagu korea banyakk GILA ni? ske korea ek? kat handphone nohfee, byk lagu nevershoutnever dgn bunkface. hehehe. eh eh, yang I THINK I LOVE YOU tu lagu dlm cte fullhouse en? en? en?

    ReplyDelete
  4. @nohfee
    hahaha.xtau la cane leh sangkut ngan korea..jepun pun ade tau..hehe..nevershoutnever?huhu, xpnh dgr..yup, cter fullhouse..=)

    ReplyDelete