Advertisement

Tuesday, 11 January 2011

:: Day 18_Plans/dreams/goals you have ::

Hari 18
Isnin

Assalamualaikum

okey, mula-mula sekali tarik nafas dalam-dalam ye. dan lepas. tarik lagi dann lepas. lepas tu gelak sorang-sorang jap, hahaha. adeh, apa kena la pulak dengan Mj ni, kan. tiba-tiba je buat aksi tarik nafas dan gelak bagai ni. takde apelah, segan pulak nak bagitau sekarang. nanti tak jadi malu je, haha. apa-apa an jelah Mj ni sampai nak segan-segan tak jadi.

lupakan apa yang Mj merapik diatas ye. niat hati memang nak bagitau tapi benda tak confirm lagi tak boleh lah nak kecoh-kecoh, ye tak. hari ni macam dengar banyak berita gumbira je [dua je kot,mana banyak?]. semuanya berjalan seperti dirancang, hehe. plan pertama semua setel serentak. pagi tadi ambil gambar untuk buat lesen dan terus pergi sekolah memandu buat pembayaran. lepas tu pergi bank beli no.pin untuk mohon ipta dan konon-konon nak terus apply la. tapi tak bukak lagi pulak, haha. tak sabar-sabar kan kau nak apply, eheh.

kalau ikutkan matlamat Mj tahun lepas tu hampir tercapai dah, tinggal lagi nak pergi membanting tulang je, ahaks. membanting tulang tu, ingat senang ke?kerja tak start cari lagi. haila, apa yang kau buat Mj. takpe takpe, perlahan-lahan k, hehe. boleh pulak kan nak cari kerja kena perlahan-lahan. impian pulak nak masuk belajar kat UKM. fuhh, dasat tak impian. Mj suka tengok UKM tu. tu yang rasa macam nak study kat situ je.

maka, tu je nak cerita. macam takde ending kan, haha.

nota kecik:
*entry ni mmg buat hari isnin petang, maka Mj malas nak tukar jadi hari selasa tengah pagi buta, huahuahua.

No comments:

Post a Comment