Advertisement

Thursday, 13 January 2011

:: Day 20_someone you see yourself marrying/being with in the future ::

Hari 20
Khamis

Assalamualaikum semua!

yihaa..dah sampai hari ke 20. tinggal sepuluh je lagi. kalau kau buat hari hari MJ, mesti dah siap! eh eh, takpelah tak buat hari-hari pun, kan. haha, dulu konon-konon nak buat hari-hari la, sekarang dah main lompat lompat pulak. bukan apa, kadang tu bb ni takde connection. kadang tu Mj ngantuk sangat terus tidur depan nabby [sekarang senang ngantuk sbb makan banyak kot,eheh]. kadang tu sibuk godek tutorial je. ish ish ish.

siapakah dia???

Mj nakkk kahwin dengan lelaki yang selalu Mj berangan [kuat berangan ni]. lelaki tu Mj taktau sape. angan-angan Mj selalu dengan lelaki yang memang tak wujud la watak dia dalam realiti. maksudnya takde berangan nak kahwin dengan leeseunggi ke yoseob ke, haha. nak korea je. eh ade lagi, matsujun ke ikuta toma ke. ish kalau nak senaraikan memang tak siap entry ni, hahaha. maka, Mj taktau dengan siapa. [ tak suka laki yang busy! ]

tapi!!haa, Mj nak berjumpa dan berkawan dengan 








nak berkawan dengan dorang aje, ish ish ish. =_="

nota kecik:
*nak survey jap..korang guna template designer or old template??kenapa?

12 comments:

  1. hnsem2 tuh .
    hehe .
    tak pe lah berangan .
    mana tahu kan .
    jdi kenyataan
    =)

    ReplyDelete
  2. erghh mj ni nak yg comey lotey je..hahaha

    gune template designer..hehe

    ReplyDelete
  3. aq dah mula guna old template yg minima tuh. sebab senang nak edit. dah siap keje aq nanti, aq nak pulun tutor. hahha

    ReplyDelete
  4. weewit...ni mesti suke JJ aka jejaka jambu...ehehe...
    jeles dengan kulit diorg..Mulus dan flawless...aiyoo

    ReplyDelete
  5. @nelly
    kan3..jdk kenyataan la dpt jmpe dpn tv je..haha

    ReplyDelete
  6. @aNnE
    hehe..mj dah cbe taknak dorg, tp dorg yg nk kt mj..hehe..

    ReplyDelete
  7. @z a n a
    haa,btul2 sng nk edit..sbb ade tuto dlm bntk old template..maka,aku try test kt mmbr pnye belog,hehe..xabis editkan lg utk die nih..
    bgus2..pulun smpai abes..

    ReplyDelete
  8. @ayulunera
    haha..xminat JJ la..minat MJ je, mat jijan (opss..haha)..
    tau xpe..kulit da mcm gurl,licin abes..

    ReplyDelete
  9. hehehe semua korea ja ehh hehe
    xpa2 smga angan2 tu mnjdi knyataan hehe

    ReplyDelete
  10. hehehe sy pki updater yg baru..
    um pasal theme fifa tu, time fifa dulu je ade..
    skg maybe tk leh dwlod da..
    huu

    aah chromium nye software leh upgrade..
    :)

    ReplyDelete
  11. @fatin hanani
    hoho..ade jepun jugak la dictu..cbe teka yg mna?hehe..

    ReplyDelete
  12. jumpa mj depan tv nnti .
    femes !

    =)

    ReplyDelete