Advertisement

Tuesday, 18 January 2011

:: Day 23_Something you crave for a lot ::

Hari 23
Selasa

Assalamualaikum

semalam berehat kejap dari blogwalking. Mj nak blogwalking selang sehari. okey tak?haha. padahal semalam nak habiskan tengok Hello Baby SHINee. gara-gara junior Mj lah nih. terus ketagih nak tengok sampai habis malam tu jugak sampai tertidur-tidur. bila tersedar, sambung balik tengok..haha. akhirnya tak tahan, tidur la jugak. tu pun sekejap je kot tidur. haa, agak-agak pukul berapa Mj tidur ea?hehe. sekarang nih nak habiskan lima episod yang ada lima bahagian! setiap satunya.fuuuhhh.

tinggalkan pasal Hello Baby tu sebab sekarang nih video dia tak habis proses loading lagi [ line takde!tak suke tak suke! ]. entry sebelum ni dah mengarut dalam bahasa omputih, dan banyak salah, hehe. nasib baik korang paham kan kan kan. adess, bila ntah nak pandai bahasa si omputih nih. takpe lah, kita sambung cabaran hari ini. hmmm, kena fikir dulu yang mana satu yang Mj nak sangat sangat. banyak nih. emmm,haaa..Mj nak sangat sangat kawen..huahuahua.. takdelah, sape yang tak nak kawen kan. [tapi jadi surirumah tangga memang penat..percayalah]. tolak tepi kawen tu, apa ntah suka sangat dengan kawen kawen nih.

kali nih betul betul punya. Mj nak sangat sangat sangat Nikon DSLR. mula-mula tu nak D5000. lepas tu fikir jap, wahh dah hebat sangat ke nak pakai D5000. maka, sekarang tak kisah la mana-mana pun asalkan Nikon DSLR. okeh tu sahaja. rasanya semua faham kan kenapa someone tu nak kamera sangat-sangat kan, haha.


ada sape-sape nak buat giveaway dia kamera tak???


nak letak jugak Minho..haha

Minho appa dan Yoogeun  ^_^


nota kecik:
*Mj suka polaroid camera dengan lomo camera [ lomo,kan?hehe]. sebab unik. nih addict dengan gambar ke dengan kamera??haha..
*Hello Baby tu variety show dekat korea. satu program dimana dorang ambil artis untuk jaga budak kecik. yang Mj tengah tengok nih kumpulan SHINee . Mj tengok sebab ada Minho..haha.
*Insya Allah nanti dapat kerja dah. nak buat bajet sekarang..![mj memang suka buat bajet2 nih]

8 comments:

  1. Mj suka kamera ? ?
    Nelly pun suka ! Suka ambik gambar

    =)
    moga berjaya dapatkan ..
    amin ~~

    ReplyDelete
  2. ramai betol yang minat DSLR ni..

    ReplyDelete
  3. huaaaaaaaaaa nak dslr jugak la mj!!gv me 1!haha

    ReplyDelete
  4. @nelly
    yeay!kite same..suka kamera, suka ambik gambar..haha

    ReplyDelete
  5. @nohfee
    tau xpe..mcm jdk bnde wajib ade plak..nohfee xmnat ke?

    ReplyDelete
  6. @aNnE
    hahaha..xde lg la..kalau ade pon utk mj je..hehe..

    ReplyDelete
  7. haha .,nelly suka amik gambar , edit gambar

    hahahaha

    suka2~~

    ReplyDelete