Advertisement

Sunday, 23 January 2011

:: Day 25_What I would find in your bag ::

Hari 25
Ahad

Assalamu'alaikum
selamat berhujung minggu semua. korang pergi jalan-jalan ea. bestlah dapat pergi jalan-jalan. Mj ni habis-habis jalan depan rumah je takpun belakang rumah sebab sidai kain, haha. jalan-jalan la jugak tu kan. haa, korang jalan-jalan bawak beg tak?tak kesah la handbag ke, beg plastik ke, beg sekolah ke, hehe. apa yang korang letak dalam beg korang?mesti macam-macam korang sumbat dalam handbag kan. kalau laki yang bawak beg pulak?dorang isi apa eh. hmm, besenya laki bawak beg galas yang letak laptop dorang dalam tuh, kan kan kan.

Mj pulak letak apa dalam beg?haaa,nih nak cerita ni. Mj tak pernah guna handbag. masa kat kolej pun guna beg yang tali panjang tuh. tak pernah pakai beg yang macam ala-ala perempuan nih, hehe. lepas tu start sem 2 ke 3 barulah pakai beg yang ala-ala perempuan selalu bawak pergi kolej tu. tu pun puas kena bahan dengan member, haha. lepas tu lama-lama obses dengan beg pulak. setiap kali keluar je nak beli beg baru, haha. sekarang nih dah ada beg tangan kecik tapi tak guna sangat pun. suka guna handbag yang besar. maka, apa yang ada dalam beg Mj itu?


haruslah ada dompet kan walaupun takde duit dalamnya..haha

ni model henpon mj..ni la yg byk berjasa mengambil gambar..
ni pun model henpon mj..kalau nak sumbat lagu banyak-banyak guna henpon ni la..hehe

        sekarang guna lipbalm je..hihi..
mj baru guna pixy ni, sebelum ni guna silky girl
tapi bedak pixy tu pecah-pecah apsal ntah
 yg ni pun ada tahu dalam beg Mj..haha.

last sekali...


haaa..yang ni mesti ada lah kan tapi kadang-kadang selalu lupa nak bawak..hehe..

maka, hanya itu sahaja lah yang ada dalam beg Mj. kadang-kadang tu Mj tak bawak beg pun keluar. just bawak ic dengan duit je, hehe. kalau masa belajar dulu ada kunci rumah tapi sekarang dah takde kunci2 ni. tunggu kunci kereta jelah nanti, haha.

sumber gambar-gambar dalam ni adalah pencarian melalui Google dan juga mana-mana Blog yang terlibat. Terima Kasih ea d^_^b

nota kecik:
*nak sibuk masuk contest tapi masih mencari ilham..haha..
*nak jalan-jalan belakang rumah sekarang. tata~~

9 comments:

  1. wow ..
    barang yang ringkas .
    hehehe

    suka2 ..

    ReplyDelete
  2. weeewiiit!! comel la entry ni...nak tiruuuuu buleh x?? hehe...btul3...tisu tu mmg is a must kot dlm handbag kan3..heheh lg2 owg pompuan...ngeee~ thumbsup!!

    ReplyDelete
  3. pinjam cepit kuku mj..hahahaha

    ReplyDelete
  4. @nelly
    kan..beg pon rasa kosong je ke hulu hilir..haha

    ReplyDelete
  5. @mizz nanas
    comel ke??hehehe...alah, takyah la tiru bese je nih..haha..yup,harus ada tisu dlm beg kite kan3..=)

    ReplyDelete
  6. @aNnE
    boleh2..kat umah mj la..yg dlm blog ni org pnye..xleh amek..haha..

    ReplyDelete
  7. haha ,..tahu tak apa ..
    barang ringkas ,.
    senang . . .
    dari mekap2 .
    wah ..sepah-sepah . . .

    ReplyDelete
  8. haha aku nye mcm2 aw lam beg. da cm poket doraemon. hahaha

    ReplyDelete
  9. @Zana Zingaa.
    haha..bolehlah aku mntk pintu ajaib kt ko..kan3..hehehe

    ReplyDelete