Advertisement

Tuesday, 25 January 2011

February Give Away from Ardilla&Aimi

Assalamu'alaikum

hari ni kita ubah sikit cara join giveaway/contest. selalu letak banner penganjur kan. kali ni Mj nak terus perkenalkan diri, takpe kan..?

Mj seorang yang pendiam dan pemalu [tiap kali suruh cerita pasal diri sendiri mesti suka kata macam tu, hehe]. agak garang mengajar orang. boleh jadi kedekut [ biasanya dengan adik beradik, haha ] dan mj seorang yang rajin, teringin nak jadi popular [haha], lagi suka dipimpin dari memimpin, buat kerja sorang-sorang lagi cepat siap [biasanya kerja-kerja yang memerlukan kaki dan tangan(?)]. dan Mj suka ketawa, haha. [hakikatnya, Mj tak suka bila suruh perkenalkan diri kata saya dari sini sini ke sini, anak ke berapa2 semua tu, rasa macam tak best je bagitau, haha.]

ini gambar terbaik dari Mj

 ini gambar terakhir Mj bersama PA kesayangan (Penasihat Akademik). i love both of them.
terima kasih kerana mengajar saya, pensyarah ku yang tersayang.

Mj tag kawan-kawan baru Mj:


 Giveaway ini dianjurkan oleh Ardilla dan diadili oleh Kak Aimi




Closing Date : End Of February

nota kecik:
*mereka yang berminat pun boleh join. ^_^

4 comments:

  1. waaaa...cm best je...huhuh tp cik nanas x reti la...umm btw dear, u hv been tag!! look thru my blog ya dear...ngeee~ sudi2 layankan tag i tu..ngeee~

    ReplyDelete
  2. @mizz nanasjoin lah..sonang je nih..hehe..owh, okay thanks ya..=)

    ReplyDelete
  3. accepted! thanks MJ join us :) goodluck bebeh !

    ReplyDelete