Advertisement

Sunday, 16 January 2011

Ulang Tahun Pertama Blog Sembang Hari2

Assalamualaikum


mari join contest dari blog sembang hari2
apa yang disembangkan?
haaa, blog nih share maklumat tentang peribadi, keluarga minat, hobi, percutian, pelaburan, peluang perniagaan, tip-tip kesihatan dan pengalaman hidup saudara sembang hari2 ni di Mukah Sarawak secara santai santai je tau.

jom tengok hadiah contest nih. best tahu hadiah dia, dapat rileks2 kat homestay gitu.

Hadiah-hadiahnya:


Tempat pertama:
Penginapan satu malam di Pak Ya Homestay
Wang tunai RM50
Rebat Tunai RM50 untuk pembelian barang-barang di yang diiklankan di blog Discount Hari2

Tempat Kedua:
3 unit Cloth Diapers (Baby Land)
Wang tunai RM30
Rebat Tunai RM30 untuk pembelian barang-barang di yang diiklankan di blog Discount Hari2


Tempat Ketiga:
2 unit Cloth Diapers (Baby Land)
Wang tunai RM20
Rebat Tunai RM20 untuk pembelian barang-barang di yang diiklankan di blog Discount Hari2

Hadiah Mingguan (5 minggu):
1 unit Cloth Diapers (Baby Land)
(Diberikan untuk blog yang banyak menjadi pendorong untuk rakan blog lain menyertai contest ini)

Hadiah Pendorong terbanyak:
Penginapan satu malam di Pak Ya Homestay
Wang tunai RM30
Rebat Tunai RM30 untuk pembelian barang-barang di yang diiklankan di blog Discount Hari2


untuk makluman korang pemenang tempat petama hingga ketiga akan dipilih oleh saudara blog sembang hari2 dan juga isteri beliau

hadiah mingguan pula akan diberikan pada pendorong terbanyak pada minggu tersebut dan dikira berdasarkan bilangan pendorong yang ditulis pada hari Isnin jam 6.00 pagi hingga Ahad jam 12.00 tengah malam. maka, Mj kena taip benda nih laju2 sebab nak bagi nelly menang!!hehe.

Mj tag:
Kak Nad
Nohfee
Kak Noremy


terima kasih kepada nelly 
pendorong kepada Mj untuk join contest nih

Tarikh Tutup: 31 Januari 2011!!

nota kaki:
*fuhh..berdebar2 gak buat contest nih sampai tertekan publish..ehehe...


9 comments:

  1. hehe .
    sama-sama ..
    maceh buat .
    hahahaha

    ReplyDelete
  2. kalau menang , nely bagi mj . hehe

    ReplyDelete
  3. @nelly
    its okay la..tp ape slhnye..haha,gurau je tau..tak sbr nk tggu 12tgh mlm..

    ReplyDelete
  4. hehehe . . tunggu sama-sama

    =)

    ReplyDelete
  5. nohfee tak leh nak join sekaki la mj. nohfee terbuat disabled right click dekat blog nohfee, tak tau nk redo mcm mana. huhu.

    ReplyDelete
  6. @nohfee
    its okay la..hehe..blog nohfee disabled right click eh..ade kot tuto nk buang disable tuh..

    ReplyDelete
  7. Terima kasih kerana menyertai GA pertama blog sembang hari2..

    Anda berpeluang memenangi hadiah pendorong terbanyak mingguan dan seterusnya pendorong terbanyak keseluruhan disebabkan tidak ramai peserta yang menyertai GA ini pada minggu terakhir..

    Jadi rebutlah peluang keemasan ini.. Jadilah pendorong terbanyak pada minggu ini..

    ReplyDelete