Advertisement

Thursday, 24 February 2011

Belog Mizs Jah dalam Google Chrome

Assalamu'alaikum semua...

itu hari mj ada kata kan, mozilla tu best view untuk sesape yang buat bucu tumpul [bak kata AR-C tigabelas] macam mj ni. sebabnya coding tu khas untuk mozilla je, maka haruslah sape yang guna mozilla je boleh nampak bucu tumpul2 tu. tetapi sekarang...


dah boleh guna google chrome je nak bukak blog, haha. sangat best kan bila dapat guna google chrome yang kemas lagi cun tu, haha. eh, tapi mozilla mj pun da kemas dan cun sekarang. guna tema oren-oren lagi. sekali dengan window 7 ni pun mj tukar jadik oren. cuma mozilla lambat loading T___T

alkisahnya, mj baru terperasan yang blog AR-C Tigabelas tetap ada bucu tumpul walaupun mj guna google chrome masa tu. ni yang tiba-tiba datang rasa ingin tahu yang tinggi. maka!mari kita selidik sebab apa jadik macam tu dan ho yeahh!! dah tahu sebab apa. sudah tentulah ada coding untuk google chrome jugak. masa dulu-dulu tahu ada coding untuk google chrome tapi tak tahu lah coding dia macam mana kan. tapi sekarang dah tahu..ngeee..terimakasih ye cik AR-C Tigabelas sebab tak marah saya rujuk blog sebelum cakap 'aku rujuk blog ko tau'. mj nak edit lagi ni, tapi macam tak tahu nak edit apa. maka, itu sahajalah untuk hari ni punya update.

nota kecik:
*kucing ni kalau tak tido sebelah notebook nih tak sah..grrr..

11 comments:

  1. Nelly pakai google chrome ..senang ...
    =)

    ReplyDelete
  2. Belog cik Yana tak boleh view guna Mozilla. Nampak cam berterabur. View google chrome je ok.

    ReplyDelete
  3. @Cik Yana
    ooo,berterabur pulak..nseb ade google chrome..hehe..

    ReplyDelete
  4. @Zana Zingaa.
    meh jom buat..nnt k0 tak phm, aku tolg cket2..

    ReplyDelete
  5. memang mozilla lambat loading kan..x ske..

    ReplyDelete
  6. @sitihanisahali
    anis pun same?nape cm2 eh..kena selidik ni..hehe

    ReplyDelete
  7. Sayang google chrome ! Haha .
    Mj ! Jom sayang sma-sama . .
    =)

    ReplyDelete
  8. @nelly
    gler syg lah kt google chrome..haha..

    ReplyDelete