Advertisement

Friday, 11 February 2011

Contest "Owh, So Wonderful!" by Sophie Al-Yahya

Assalamu'alaikum

mj dengan sendirinya merajinkan diri join contest dari blog sophie al-yahya. bahasa cik sophie guna pun best je. jumpa blog cik sophie ni dekat blog zana zingaa. saje nyibuk nak tau sape kat shoutbox dia. sekali ada contest la. wahh, hadiah die cokelat tahu, walaupun boleh beli sendiri kat kedai depan rumah tapi kalau dapat free kan ke la syok [itu kalau menang]. 

maka tanpa segan silu




Owh, so wonderful!

Pelangi Pagi

Life is Like Rainbow
You Dont Always Know Whats on The Other Side but You Know Its There


Well Sometimes
We Hate
We Fight
We Laugh
We Learn
We Brag
We Love
Its Just Life in The Form of a
RAINBOW 

Sang pelangi yang hanya akan muncul dengan kehadiran sang hujan dan sang matahari. 
Setiap sesuatu yang terjadi itu pasti ada kegembiraan yang bakal terjadi. walaupun mungkin pelangi tidak akan muncul selepas berhentinya hujan, selepas terbitnya matahari, percayalah bahawa pelangi itu telah muncul di suatu tempat yang lain tempat dimana ada lagi mereka yang masih memerlukan pelangi. 

Friendship is Wonderful Like a Rainbow and Its Never End

Tarikh tutup : 20 Feb 2011
nota kecik:
*oohh, tidak..saya tak pandai berbahasa bagai nih...ngee~~
*terlepas contest yang nelly join tu..huhu..

10 comments:

  1. wow !! semart !!

    Mj boleh menang ! amin ..
    =)

    pakai ini je :

    tajuk

    ReplyDelete
  2. Tira dah join. Thanxz sudi lawat blog Tira :)

    ReplyDelete
  3. wowwww... besar sikit mata sy tgk tulisan warna warni ni.

    wonderful~ noted! thanks for joining & good luck!! =)

    ReplyDelete
  4. wahhhh! super cool!! suke sgt rainbow..kalerpul!! ol da besh MJ!! two thumbs up!

    ReplyDelete
  5. @mizz nanas
    tenkiu2..suke pelangi jugee..hihi

    ReplyDelete