Advertisement

Sunday, 27 March 2011

Cerita Sikit Sebelum Tidur

Assalamu'alaikum

mata dah ngantuk ngantuk ayam nih tapi ada hati nak menaip lagi [ suka hati je simpulkan bahasa sendiri ].

sasaran jualan hari ni tercapai. alhamdulillah, banyak la jugak dapat.

part paling best bila dapat jual set bersalin, haha. sebab rasa macam puas sangat benda tu terjual dan harga dia memang ratus-ratus la kan, hihi [ sape taknak barang yang dijual laku, kan ].

yelah, set bersalin tuuu...ingat senang ke nak terangkan kat pelanggan. dapat pelanggan yang banyak tanya mula la menggelabah kejap [ biasa terjadi kalau mj jaga kedai sorang-sorang ].

lepas tu daripada tak ingat harga terus ingat semua harga set bersalin tu [ tapi ada satu yang tak ingat harganya sebab mj jarang sebut ]. tinggal nak kena ingat fungsi-fungsinya je dan tingkatkan ilmu kira-kira mj [saya memang lemah bab kira-kira]

okai, mahu tidur sudah. entri pendek maka kenalah selang-selang, kan.

Pause.Relax.Breath

nota kecik :
*lagi satu, mj memang cepat menggelabah. bila datang je gelabah tu mula la rasa macam menggigil tangan.
*kerja ni boleh buat orang yang lemah math pandai math..mj harap sangat dapat pandai math, Insya Allah.

4 comments:

  1. wow ..jual set bersalin ?
    hehehe

    ReplyDelete
  2. wow,,,

    nnt scc dah pregnant,nak jmpe MJ lah..
    beli set tuh..hahaha

    ReplyDelete
  3. @nelly
    haha..mcm2 mj jual sbnrnye..tp yg ni la plg best cket n plg gabra kalau nk terangkan...hihi

    ReplyDelete
  4. @sicomot-comel
    ble tu agk2 scc nk pregnant??haha..kalau lmbt sgt xdpt la diskaun..hehe..

    ReplyDelete