Advertisement

Saturday, 2 April 2011

Give Away Pertama MiraEdora

Assalamualaikum semua...!!

aktiviti biasa bila dah takde benda nak di update. haruslah join contest. konon-konon kau masih hidup lagi dalam dunia blog la, haha. maka, terima kasih Zana tag aku..kalau tak kena tag memang malas sikit. sebab macam takde motivasi gitu [ceh, poyo2!]. owhh, sudah jangan merapik. mj nak selongkar blog miraedora dulu sebab antara syarat dia adalah :
  1. mesti follow blog miraedora dan fb page MiraEdora (kalau ada fb lah, takde tak ngape).
  2. buat entri tentang giveaway miraedora ini. 1st impression korang tentang miraedora dan blog miraedora. dan kenapa?
  3. korang tepek banner kat bawah ni dalam entri korang.
  4. lepas tu silalah tinggalkan link korangg di blog miraedora ye.
  5. peserta dalam Malaysia saje ye.
  6. akhir sekali tag ler 3 orang rakan blogger.

maka, 1st impression mj tentang kak dora [ saje nak panggil dora sebab macam dora the explorace tak pun macam dora-emon..hihi gurau jek ] adalah owh dia cun la. beselah tu pompuan kan, suka komen macam tu dulu..hehe. mj baru je masuk blog kak dora nih, nanti kita kenal-kenal lagi eh. ^_^

macam biasa bila mj masuk blog orang lain je, perkara pertama sekali....wahhh, header die pun cun laahhh. kemas je, eheh. senang je nak view blog kak dora tahu. ohh, tu jelah nak komen. okay sila klik link dibawah ye untuk join..selamat malam!!

mj tag : miss enigma - ash shikano -  orkedputih

Klik SINI

nota kecik : 
*naseb mj tak gune nickname orkedputeh buat blog..nick kita sama lah...ngeee~~


10 comments:

  1. thanks MJ! heeeeee MJ stand for ape ni? kak dora ni dah cam doraemon dah ni :P ekkeke

    ReplyDelete
  2. @Cik Mira
    mizs jah lahh..okey ler tu doraemon leh request mcm2..haha..

    ReplyDelete
  3. hohoho good luck ;D
    MJ stands for what? ;D
    Michael Jackson yg familiar nyer

    ReplyDelete
  4. As salam.
    Gudluck MJ

    Sis nak tag ga ni.Harap2 sudi join dan letak cempaka kuning as referral ye.tq

    http://cempakakuningku.blogspot.com/2011/03/1st-giveaway-by-wan-myzura-collections.html

    ReplyDelete
  5. @Raji berkata
    trimas..hoho..mikel jeksen je...hahaha

    ReplyDelete
  6. @cempakakuning
    trimas ye kak...ble2 free mj join ye...heheee...

    ReplyDelete
  7. eh eh awk yg kenal abg zack ek?

    ReplyDelete
  8. tumpang promote..hehe
    jom join GA PiNkummi jgn lupa letak CikMisi as ur referral k…sayang kamoo..

    ReplyDelete