Advertisement

Wednesday, 16 November 2011

Exam Midsem yang Best!

Assalamualaikum

pagi ni baru rasa macam ada nafas sikit setelah semalam semput buat maraton baca nota untuk exam malam tu. haaa, kau sekali nafas je tulis, haha. pagi ni juga dapat baca al-mathurat bukan dalam keadaan lori hantu yang gila (tak boleh nak buat perbandingan dengan ktm sebab ktm tak laju sangat, hehe). pagi ni juga boleh bersenang lenang sekejap sebelum buat lagi sekali maraton bacaan nota sebelum exam malam ni, hahaha.

semalam memang betul betul rasa macam - eh,apsal lah aku tak study macam ni hari hari, masa tu baru sedar diri sikit. bukan la study hari hari tu maksudnya kau kena study je, tapi study sambil memahamkan setiap apa yang dibaca. orang kata study smart eh?ke bijak belajar?haaa, gitulah. dan masa tulah aku rasa macam study subjek pembacaan pun harus secara berkumpulan sebab kita boleh terus keluarkan idea dan pendapat kita bila ada rakan kita yang tak faham. nampak kan, sangat mudah sebenarnya belajar ni. MJ..MJ...=_='

dan hari ni, aku taktau la dapat maraton dengan kefahaman yang tinggi ke tak. sebab exam malam ini adalah maths! matematik untuk ekonomi dan pengurusan. haaa, siap bagi nama penuh subjek lagi. walaupun bab yang masuk setakat empat bab je(?) tapi ia adalah maths!

okey tu je. selamat pagi!

No comments:

Post a Comment