Advertisement

Friday, 11 November 2011

Pagi yang Indah

Assalamualaikum!

tajuk cun je kan. memang ler tiap tiap pagi itu indah. mana ada pagi tu tak indah kecuali kalau kita tengah moody time tu, yang indah terus jadi haru. ouh, sangat kebetulan bilamana semalam aku guna perkataan indah, hari ni pun guna perkataan indah lagi. ada pape ke ni?haha

sebenarnya takde pape pun. semalam aku bantai maraton movie. sangat indah kan, haha. padahal nak berjaga bersengkang mata untuk study, alih alih bersengkang mata tengok movie! kau MJ. ish ish ish.

maka, hari ni?nak stay up ke taknak? kita tengoklah nanti macam mana. : )

Have a Nice Day!

2 comments:

  1. Title membuatkan ambe teringatkan lagu Hujan -,- Lol. (out-of-topic, sry) :P

    ReplyDelete
  2. @Wan Fakhrul Rin
    hahaha..haah,baru perasan. haishh..kebetulan sgt indah ni..

    ReplyDelete