Advertisement

Monday, 30 January 2012

Cameron Mitchell!!!

Assalamualaikum

selamat hari isnin semua!!yes cuti sekolah dah habis. adik adik aku pun takde kat rumah pagi tadi. emmm,sebenarnya dorang ade ke tak same je..haha. okey bukan nak cerita pasal tu sebenarnya.

tapi pasal ni....tadaaaaaa!!!


tumblr ^_^

cameron mitchell!!!sejak tengok the glee project tu terus tangkap cintan..haha. sejak ade star world aku jadi gile kejap tengok reality show dorang. paling feveret glee project dgn junior master chef. budak budak kecik ni giler ah memasak macam profesional kot. aku?jangan harap lah..haha. maka, sejak suka tengok glee project aku jadi teruja nak tengok glee season 3 ni sebab ada pemenang pemenang glee project la (padahal dorang muncul berape episod je). kalau tak mesti aku tak tengok..kot. walaupun cameron tak jadi finalis tapi dia feveret juri kot (suke suke aku je kan nilai gitu). cameronnn!!dah macam sebut cameron highland je.

tiba tiba aku rasa macam aku dah lama tak tengok korea. tidakkk!!haha..tapi sekarang cerita yang tak pernah miss lagi running man. memang tengok asyik gelak gelak je kot. aku suka tengok jae suk sebab dia macam bijak tapi bila dia bukak spek mata muka dia pelik habis..hahaha. kesian 2 days 1 night aku, asyik miss je sebab clash dengan raja lawak!!huuhuuu...okay sayonara~~

nota kecik :
*glee 3 pon clash dengan cerita tv3 yang coklat vanila tu (adik aku punya cerita, apa yang best ntah)..stress aku!

2 comments:

  1. @Wan Fakhrul Rin
    time ulangan pon tak dpt tgk sbb clash dgn bpk punye cter wrestling!..kuciwa sggh..

    ReplyDelete