Advertisement

Monday, 28 May 2012

Kerja Banyak Buat Aku Serabut

Assalamualaikum

minggu terakhir ni sangat mencabar mental aku. laporan akhir assignment kena hantar. minggu presentation lagi. exam lagi dua minggu. study week yang patutnya cuti ada pulak kelas tambahan..huhu. rasa nak menangis je. lepas tu dalam masa yang berjalan ni kena handle satu program yang membabitkan masyarakat. otak dah rasa macam berat sangat je ni. bila kena benda benda macam ni aku mula lah mengabaikan segala kerja kerja aku dan layan movie, edit gambar, edit tulisan dan segala macam benda yang takde kaitan dengan study. nak masuk kelas pun macam malassss je..huhu =_='

mental lagi tercabar bila result midterm sangat 'ohsem!' =_=' dan bila mereka yang pandai selalu kata - tak boleh buat, aku tak jawab soalan ni, aku tak reti yang itu - akhirnya dapat result sangat superb ohsem. bertambah tertekan aku dibuatnya. sepatutnya aku dah start baca buku ikut apa yang aku plan tapi bila otak aku dah serabut mula semua benda haru biru. dengan bilik aku sekali haru biru. bak kata onie - macam kapal karam..haha. dah lama tak balik rumah dengan harapan (kononnya) dapat study dengan aman. memang aman la layan movie sorang-sorang, layan internet sorang-sorang..parahhh =_='

bertambah parah bila blog aku terabai begitu saja..huhu
oke bai!