Advertisement

Sunday, 23 September 2012

aku suka......


aku suka hlovate
aku suka nurul shahida a.k.a kak shai
aku suka pingu toha
aku suka syud
aku suka aimi razman a.k.a kak aimi (blog hitamputih dia sgt memikat)
aku suka tengku puteri a.k.a kak farhah (her doodle of course)
aku suka hana ahmad (tulisan dia!)
aku suka fynn jamal (of course tulisan dia!)
aku suka zahiril adzim (and of course tulisan dia! haha)
aku suka zack zukhairi (sape yg tak suka dia kan..sampai sume quote dia aku simpan)
aku suka arc 13 (sebab suka?dia panda yg sarkastik. cuba bygkan kalau panda yg betul2 panda tu sarkastik mcm dia..??)
aku suka liyana lunia (baca blog ynn mcm dia tgh bercerita dpn kita)
aku suka mat luthfi (serius aku suka sampai (rase nak jumpa!) simpan semua video dia)
aku suka puisi (sbb bahasanya 'indah' - sbb tu aku cepat tertarik dgn mereka yg pandai menulis yg tak guna bahasa bunga tp sgt memikat)
aku suka cameron mitchell
aku suka plain white t's (sebab lirik dorang.)
aku suka jason mraz (mr. a-z, awesome kan name dia)
aku suka the lipstik (sejak dua menjak ni)
aku suka anuar zain (see..a-z again)
aku suka lee seung gi (imej die humble sgt menarik)
aku suka bront palarae (hmmm sbb dia mcm unik?maybe..haha)
aku suka shila amzah (suara dia unik!awesomeee habis)
aku suka panic! at the disco (sbb brandon uri?haha..sbb ni satu2nya lagu bingit yg aku boleh dengar)
aku suka jae suk (dia cool je wlaupun marah..and all the runningman members)
aku suka jack sparrow (time ni la aku lupa nama betul dia)
aku suka taylor swift (tapi tak pernah ada koleksi lagu2 dia)
aku suka BEAST (tp dah letih nak suka..haha.)
aku suka Big Bang (lepas tgk parody secret garden..ye aku selalu suka lps dah tgk someone tu berlakon dan opkos la TOP  kan)
aku suka shah rukh khan (dari kecik tgk dia..sbb tu suka..haha)
aku suka amir khan (sejak dlm mera mann dgn fanaa..lps tu 3 idiots)
aku suka baca (haha this is so untrue..i dont know..sometimes aku suka baca sometimes aku tak suka baca)
aku suka komik (baca online komik tanpa henti bila rajin..see bila rajin?)
aku suka quotes (baca quotes time tgh emo mmg menenangkan)
aku suka Quran (this is so TRUE! even aku kadang rajin kadang malas (ikutkn time dip dulu rajin baca) nak baca tp ia sesuatu yg betul. aku boleh pegang lama2 Quran dan bercakap dgn Dia betapa lama aku tak sentuh Dia..then I start crying..)
aku suka nabby (ye aku antara manusia yg tak boleh berenggang dgn notebook even takde line internet - sbb aku takde mp3 so nk dgr lagu kene la bkk notebook..kan)
aku suka tulis (smpai skrg aku masih mencari identiti sendiri bila menulis dlm blog. sbb tu bila baca blog kak shai,hana ahmad,pingu toha,fynn jamal dan mereka yang sewaktu dgnnya baru aku jdk smgt nak menulis :))
aku suka edit gambar (kalau tak reti sampai cari tutorial)
aku suka album gambar (kalau ada rezeki lebih aku nak cuci semua gambar yg ada then letak dalam album lepas tu boleh hari2 bukak. klasik kan)

aku suka apa lagi?hmmm..mostly apa yang aku suka tak sama dengan apa yang kawan2 aku suka mcm novel2 yg aku baca,artis yg aku minat terutamanya lee seunggi. even aku suka aku tak pernah obses or fanatik. oke well maybe aku sanggup beli tshirt artis yg aku minat walaupun mahal but thats it. tak lebih dari tu. emm, mgkin jugak aku sanggup kumpul siri komik dari gempakstarz. tp serius-ly aku bukan yg jenis kalau novel akan baca 2/3kali even tu novel yg paling sgt aku suka, kalau blog akan bukak tiap2 hari even tu blogger yg paling sgt aku suka, kalau online komik akan baca tetiap hari, yg akan stalk/baca berita2 terkini pasal artis feveret aku. aku jenis yang sekali je. sekali je aku akan buat apa yang aku suka then tak buat dah sebab aku jenis cepat bosan..haha. taktau la ada ke tak orang dalam dunia ni yang ada feveret novel artis etc etc tp cepat bosan dan yg pasti itu AKU.

AKU SUKA DIA :))
(sampai bilabila kot...)



No comments:

Post a Comment