Advertisement

Tuesday, 13 November 2012

Tak Tidur Lagi


Assalamualaikum....
jam menunjukkan pukul 5.16 pagi. apa entah yang aku buat tak tidur lagi. ini lah bahananya bila tidur awal sikit lepas tu pasang niat bangun semata-mata nak online. ish ish ish...

dekat 5 jam lebih lah jugak aku berjaga. cuba kalau pasang niat nak bangun tu nak siapkan assignment, hmmmm memang taklah. hari ni je dah selasa. tinggal lagi 5 hari habis cuti midsem. bunyi macam lama lagi kan. tapi bila semak balik assignment yang tak berusik, fuhhh mau kecut hati perut. dengan tutorial finance yang sampai tiga bab tu.

subjek sem ni sikit je aku ambil. tapi nak mengerjakan tiaptiap satu subjek apa la punya payah sangat. kadang-kadang datang kesedaran dalam diri - aku nak dapat 4 flat sem ni!. kadang-kadang hilang balik kesedaran tu bila jumpa si internet.

tapi betul. serius. dalam hati nak dapat 4 flat sem ni. dapat untuk satu sem ni pun jadi lah. baru lah bermakna group yang aku dan geng lain buat dekat fb. ngeh ngeh ngeh.

rasanya berfoyafoya je lebih *peace*

sumber inspirasi gambar google :)

nota kecik : kalau gatalgatal tidur sekarang konpem lelap terus.

No comments:

Post a Comment