Advertisement

Friday, 22 February 2013

Hari Kelima Kelas


bangun pagi awal dah. tapi lepas subuh terus tidur. konon kejap jelah siap set alarm lagi. alih alih macam taknak bangun pulak rasa. nasib onie kejut bangun. nasib baju kurung dah siap iron. bersiap dalam keadaan gelabah adalah sangat tak seronok. penat! 

siap lambat ada hati nak tunggu bas lagi. kononnya dapat memendekkan tempoh berjalan kaki. ehh tapi memang betul pun. tapi haaa ni yang orang kata bila nak takde, bila taknak melambak lambak ada. jalan kaki jelah pergi kolej. jalan laju laju pulak tu.

lecturer subjek portfolio ni aku bajet macam agak tegas sebab dalam ifolio gaya beliau bagi announcement bukan banyak lagi. dah siap upload tugasan projek nota. siap suruh print awal, kalau tak datang terus tolak markah. haaa mana kau tak rasa macam 'ehh seram kot lec ni'.

alih alih sampai kelas lec tak masuk lagi daaa. persepsi salah habisss! dia mungkin tegas tapi takde lah jenis yang serius sepanjang masa. sekarang ni aku dah keliru nama lec aku. terbayang nama lain keluar muka orang lain. parah parah. 

tapi ini baru permulaan je. kelas ni best tapi aku ni jenis lambat sikit pick-up. kadang cepat pick-up kadang lambat pick-up. haaa gituu. selamat belajar pelaburan dan portfolio! kena hadap saham sampai paham!

#bunyi main saham macam best tapi...nak memahamkan punyalahh aku ambil masa dan sampai sekarang blurrrr...
##baucar buku dah habis 150 buat beli buku belajar. siap kena tambah 3hengget lagi.
###3 kali aku edit entry yg ni..haha..

No comments:

Post a Comment