Advertisement

Thursday, 28 February 2013

Hari KeSebelas Kelas

rajin aku mengira hari ke berapa kelas semata mata nak buat tajuk. mengarut sehh..

ouh berbalik kepada kelas hari ni memang sangat sangat haiii taktau nak cakap best ke tak tapi mungkin best mungkin tak juga kot. sebab definisi kelas tu best bila kita rasa seronok rasa tak bosan tak mengantukk oke. tapi jadi best bila kelas tu habis awal. haaa sape tak suka kan. 

kelas research best sebab pn.ros yang baik tu. tapi lama lama jadi macam 'ehh apahal mata aku tertutup ni' haaa mula ah start mengantuk. petang pulak kelas titas masuk masuk je mata terus rasa nak tertutup taknak bukak bukak dah. part paling best bila kelas habis awal haha. keluar pergi surau kejap (kejap???) tup tup tengok budak kelas semua dah keluar.

cerita daftar gugur kursus tak habis lagi. bila aku dgn cik enon masuk kelas titas yang dah takde sape tu tengok tengok member kitorang yang lain tak balik lagi. dorang diskus pasal subjek pb (pilihan bebas) yang sampai sekarang taktau nak ambil apa. daripada subjek falsafah alam sekitar, pelancongan produk budaya, isu-isu wilayah, bahasa jepun, bahasa arab, subjek subjek fpi...akhirnya daftar pengurusan kualiti setelah hantar borang sorang sorang. ini tak kitorang pergi hantar segedebuk borang tu mau tak terkejut pensyarah tu.

apa yang pasti aku tetap tak banyak subjek semester kali ni pun. jam kredit pun sikit. macam tak best je tengok jam kredit sikit sikit ni. haihhh~

#bukan salah aku kalau dapat examption subjek 2nd & 3rd year! :))

No comments:

Post a Comment