Advertisement

Friday, 30 August 2013

Hadiah birthday

Trimassss bagi hadiah. Tak sangka dapat jugak..hehe. Terima kasih jugak dekat cik enon dan ayah dia bagi hadiah jubah (tiada dlm gambar). Terima kasih jugak pada pooja yg bakal bagi hadiah nanti.

Friday, 23 August 2013

Handphone Baru!

Assalamualaikum.

Kali kedua apply rebat, baru la beli juga phone. Itupun beli bila stok dah makin habis. Nasib digi di the mines ada offer lagi. Dapat la sebijik alcatel. Oke ler daripada takde ye dok. Nak beli phone lain tak cukup pulak fulus.

Bila dah ada ni makin menjadi jadi pulak rasanya. Kejap kejap nak belek telepon kejap kejap nak tengok telepon. Kesian laptop.

Best pakai benda alah ni bila dapat download enovel,baca ekomik dan seangkatan dengannya. Haaa gitu..kan senang. Tapi payah jugak sebab skrin kecik tak puas nak baca. Maka, target akan datang nak beli ipad sebijik. Eh. Hehe.

#testing update guna phone. Suka kejap rasa. Haha.