Advertisement

Sunday, 11 May 2014

Kegembiraan baca novel

Ye sebagaimana tajuk sebegitulah apa yang aku cuba nak sampaikan malam ni dalam posting yg buat julung julung kalinya selepas blog ni berzaman tak diusik. Dan lagi lagi kerana aku baru je download blogger app ni sebab rasa susah pulak takde tempat nak menulis on the spot bila emosi beremosi. Ehh.

Aku taktau kenapa keseronokkan baca novel Aku Keliru ni mcm over pulak. Mungkin sebab akhirnya aku berjaya habiskan jugak baca novel. Mungkin sebab aku memang suka ending safi dgn roul ni. Ouhh taktau nak luahkan macam mana hahaha. Apa yang penting novel tu memang best!!! 

nota kaki: aku antara org yg akan luahkan semua emosi dgn menulis. Dan akan tenang lepas tu :)

No comments:

Post a Comment